Stvari se kristališu - Jedan klub "otpada" u aukciji za Vlahovića, da li i drugi?

Autor: Nemanja Janošev
petak 15.10.2021.
10:55
Izvor: Sportske.net

Iz dana u dan nove informacije.

 EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Srpski napadač Dušan Vlahović biće od jednih igrača sa velikom pažnjom u narednom periodu.

Već sada to jeste, budući da se mesecima neprestano piše o njegovoj budućnosti, a "Mundo deportivo" je uspeo malo da je "začini" informacijom da Atletiko Madrid polako, ali sigurno odustaje od kupovine najboljeg strelca Fjorentine.

Istina je, želeli su ga. Ponudili su letos 50 miliona, uz još 20 na ime bonusa, međutim gazda "ljubičastih" Roko Komiso rešio je da odbije tako nešto. Vlahović se nije bunio. Međutim, sada kada je jasno da od potpisivanja novog ugovora između dve strane neće biti ništa, bogataši su brzo ustali sa stola i pažnju usmerili ka centralnoj figuri priče.

Atletiko Madrid pomno prati situaciju i dalje ga žele, ali kako piše "Mundo deportivo", nije optimistično da će se transfer u taj klub obistiniti. Biće to svojevrsna aukcija budući da će Vlahovića, po svemu sudeći, dobiti onaj koji ponudi više.

Juventus i Totenhem figuriraju kao najveći favoriti za njegov potpis i spremni su da plate traženih 70 miliona evra, dok Atletiko nije. Juventus bi mogao biti favorit u čitavoj priči, ali Fjorentina je skeptična povodom toga s obzirom na to da im "stara dama" u poslednjih nekoliko godina redovno krade najbolje igrače. Poslednji primer je Federiko Kjeza, pre toga je bio Federiko Bernardeski... Nisu previše voljni da prihvate njihov poziv da sednu za pregovarački sto.

Naravno, može da presudi i Vlahovićeva želja i Fjorentina će biti u pat poziciji. Traženi novac može biti spreman, baš kao i Dušanov kofer - moraće da prihvate priliku da dobro zarade.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke