Suarez odbio dva velikana, ostaje u Primeri?

Autor: Lazar Nikolić
petak 24.06.2022.
09:55
Izvor: Sportske.net

Ne želi pritisak u Južnoj Americi.

 EPA-EFE/Sergio Perez
EPA-EFE/Sergio Perez

Povezane vesti

Mediji širom sveta prošle nedelje objavili su senzacionalnu vest o velikom transferu Luisa Suareza u argentinski River Plejt, ali od najveće latino "bombe" ovog leta neće biti ništa.

Iskusni napadač je odlučio da ne ide u River jer ne želi da igra pod tolikim pritiskom u poznim fudbalskim godinama.

"Ako se vratim u Južnu Ameriku sa 36 ili 37 godina ljudi će od mene tražiti da se zalažem kao da mi je 27, a nisam siguran hoću li to moći. Ne mogu da trčim kao pre i postižem golova na isti način. Ne bih želeo da stvorim takvu sliku o sebi, tako da bih radije igrao tamo gde bih i dalje mogao da uživam u fudbalu, bez pritiska kakav postoji u Južnoj Americi. Na primer u SAD-u ili u Aziji“, smatra 35-godišnjak kome za nedelju dana ističe ugovor sa Atletiko Madridom.

Ipak, za sada mu je prioritet da ostane u španskoj Primeri. Navodno su tri kluba pokazala interesovanja za njega. U pitanju su Sevilja, Viljareal i Real Sosijedad. Svi u kontaktu sa njegovim agentima, pa ostaje da se vidi kom će se "carstvu" prikloniti jedan od najboljih napadača na svetu u protekloj deceniji.

Pozvala je i Barsa Suareza da se vrati, ako propadne posao sa Levandovskim, ali je napadač odbio tu opciju.

Danas se igraju poslednje utakmice grupe "A" na Evropskom prvenstvu za omladince. Veliki derbi odigraće Francuska i Italija, a AdmiralBet je odredio odlične kvote za ovaj meč. Naš predlog su golov, barem po jedna na obe strane.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke