Suarez se vraća u Evropu posle samo pet meseci?!

Autor: Stefan Matić
utorak 20.09.2022.
13:45
Izvor: Sportske.net

Urugvajac nije završio sa Starim kontinentom.

EPA-EFE/Raul Martinez
EPA-EFE/Raul Martinez

Povezane vesti

Luis Suarez trenutno igra urugvajskom Nasionalu, ali ima ugovor do kraja 2022. godine i posle Mundijala će birati novi klub.

35-godišnjak nije bez učinka, odigrao je 10 utakmica sa četiri postignuta gola i tri dodate asistencije za klub iz Montevidea.

Namera bivšeg napadača Atletiko Madrida, Barselone i Liverpula je da u domovini održava formu kako bi se što bolje pripremio za Svetsko prvenstvo u Kataru. 

U dogovoru dve strane postoji opcija da se saradnja nastavi i posle SP, ali predsednik kluba je jasan da se saradnja sa Nasionalom završava već u oktobru kada je i kraj urugvajske lige.

"Kada prođe prvenstvo u Urugvaju, Suarez će napustiti naš klub. To smo se i dogovorili sa njim kada je izabrao da se vrati u Nasional. Ovo kažem kako bih ne bih razočarao očekivanja navijača. Suarez će otići", rekao je Fuentes. 

Real Sosijedad je ostao bez Umara Sadika do kraja sezone i ovo bi bila dobra prilika da dovedu iskusnog napadača, a takođe, i Sevilja kuburi u napadu i nije nemoguće da krenu po njega.

Ranije se pominjala Aston Vila, zbog Stivena Džerarda, ali letos nije došlo do dogovora. Suarez se ponudio i Ćaviju, ali u napadu Barselone je svakako gužva, jer je ostao Depaj, doduše, otišao je i Obamejang. 

Sve u svemu, "Pistolero" se sprema za Mundijal, a plan je da se vrati u Evropu. Gde vi vidite Suareza po kraju prvenstva u Kataru?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke