Sukob u Juventusu, Ronaldo uposlio Mendeša!?

Autor: Stefan Matić
utorak 11.05.2021.
12:50
Izvor: Sportske.net

Da li iko očekuje da Portugalac ostane u izostanku omiljenog mu takmičenja.

EPA/MAURIZIO BRAMBATTI
EPA/MAURIZIO BRAMBATTI

Povezane vesti

Juče je Nedved saopštio kako će Pirlo dobiti poverenje kluba do kraja sezone. 

"Mocart" će tako završiti, po merilima Juventusa, veoma neuspešnu sezonu. Porazom od Milana u Torinu su praktično svoju sudbinu predali u ruke drugih. "Bjankoneri" i dalje imaju matematičke šanse za LŠ, ali zavisiće od rezultata drugih. 

Čeh je pored Pirlovog ostanka potvrdio kako će Kristijano Ronaldo i naredne sezone biti glavni šraf ekipe sa "Alijanc arene". Međutim teško je očekivati ostanak ponajboljeg igrača sveta, ako nema najboljeg takmičenja što LŠ trenutno i jeste. 

Italijanski novinar Santini izjavio je danas kako je Mendeš već aktiviran. Ronaldo navodno želi povratak na "Teatar snova". 

"Njegov agent, Žorž Mendeš je već ostvario kontakt sa Mančester junajedom. Predlog za engleski klub je sledeći: dvogodišnji ugovor vredan oko 20 miliona evra po sezoni, što je mnogo manja suma od one koje bivši igrač Real Madrida trenutno zarađuje u Juventusu. U narednim nedeljama biće sve jasnije", izjavio je Italijan.

Odlazak Ronalda bi dobrano olakšao kasu "bjankonera" kojima predstoji rekonstrukcija tima a i potragu za novim trenerom. Videćemo da li će to biti Zidan ili možda Alegri. Navodno su se posle sastanka gde su odlučivali sudbinu Pirla, Nedved i Paratići sukobili. 

Sportski direktor je želeo da smeni Pirla a tim da preuzme Tudor do kraja sezone, dok je Nedved bio za ostanak Pirla. Kako deluje taj ostanak neće dugo potrajati.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke