Sunovrat Gereta Bejla -Rival ga neće ni za "džabe"!

Autor: Lazar Nikolić
utorak 24.05.2022.
10:01
Izvor: Sportske.net

Kratko i jasno - ne treba nam.

EPA-EFE/Biel Alino
EPA-EFE/Biel Alino

Povezane vesti

Geretu Bejlu ugovor sa Real Madridom ističe na kraju sezone. Velšanin viš nije "poželjna" osoba na "Santjago Bernabeu" i izvesno je da će napustiti prvaka Španije posle finala Lige šampiona 28. maja u Parizu.

Nekada, jedan od najboljih fudbalera na svetu došao je u Madrid još 2013. godine u transferu vrednom preko 100.000.000 evra iz Totenhema. 

Imao je 32-godišnjak nekoliko svetlih momenata u dresu "kraljevskog" kluba, posebno se izdvajaju dva gola u finalu Lige šampiona 2018. protiv Liverpula, ali je Bejlov boravak u Madridu, barem što se fudbala tiče, uglavnom bio mračan. 

Velšanin nikada nije uspeo da se izbori za status lidera u ekipi Reala, iako je bio član generacije koja je tri puta uzastopno osvojili Ligu šampiona pod vođstvom Zinedina Zidana.

Ove sezone Bejl nije bio u planovima trenera Karla Anćelotija, mučile su ga povrede i najbolje za obe strane je da se prijateljski raziđu.

Prema informacijama iz Španije Geret Bejl je ponuđen Realovom gradskom rivalu Atletiko Madridu, ali su "Jorgandžij" odbile ponudu Bejlovog agenata i ljubazno se zahvalile, uz reči da im kapiten reprezentacije Velsa nije potreban, iako bi došao bez obeštećenja.

Navodno je Bejlov želja bila da promeni klub, ali ostane u Madridu zbog porodice, kojoj se dopada život u glavnom gradu Španije, ali mu se želja neće ispuniti.

Najverovatnije mu sledi povratak u Englesku, u koji klub videćemo, pominje se i član Čempionšipa Kardif, ali bi tako nešto bila prava senzacija.

U subotu se igra Finale Lige šampiona. Pariz i stadion "Franucska" biće poprište velikog spektakla, Real Madrid i Liverpul igraće za najvredniji evropski trofej. AdmiralBet je spremio sjajnu ponudu posvećenu ovom velikom meču. Naš predlog je utakmica sa dosta golova, kvota na 4+ je 2,88.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke