Supruge kroje sudbinu, Mesi i Fabregas u istom klubu?

Autor: Stefan Matić
četvrtak 11.03.2021.
13:50
Izvor: Sportske.net

Dvojac već ima iskustvo zajedničke saradnje.

EPA/CARLOS BARBA
EPA/CARLOS BARBA

Povezane vesti

Mesi je sinoć završio svoje učešće u Ligi šampiona. 

Barselona nije mogla da ponovi još jednu 'remontadu', PSŽ ide dalje a Katalonci su pružili dosta bolju partiju u Parizu nego ranije na svom "Nou Kampu". 

Kumanov tim je i dalje u konkurenciji za dva trofeja, u Primeri su se približili Atletiku dok ih čeka i finale kupa sa Atletik Bilbaom za nešto više od mesec dana. 

Ipak pitanje svih pitanje jeste - šta sa Mesijem?

Argentincu ističe ugovor po kraju sezone, pitanje je da li će Laportina pobeda ubediti kapitena da ostane a tu su naravno Siti i PSŽ koji vrebaju svoju priliku za potpis jednog od najboljeg fudbalera ikada. Engleski Miror pak prenosi drugačije vesti. 

A tiče se i dalje sudbine Seska Fabregasa. Dvojac je zajedno branio boje Barselone u tri sezone, obojica su prošli La Masiju, čak su im i supruge odlične prijateljice. A izgleda da će lepši pol doneti važnu odluku. 

Navodno je Fabregasova želja da se oproba u MLS, njegova supruga Danijela Seman je navodno ubedila Antonelu, Mesijevu suprugu, da odu 'preko bare' zajedno. Sesk ima još godinu ugovor sa Monakom, Španac i nije među redovnijim igračima u kneževini. Jasno da bi ga Francuzi pustili za određenu nadoknadu. 

Sve naravno ostaje na Mesiju, MLS jeste realna opcija, ali se nadamo da će makar još koju sezonu provesti u Evropi. U bilo kom klubu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke