Surovi Konte, Italijan "precrtao" devetoricu!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 28.07.2022.
16:10
Izvor: Sportske.net

Došlo je vreme za prodaje.

 EPA-EFE/ANDREW YATES
EPA-EFE/ANDREW YATES

Povezane vesti

Totenhem je dosta uložio u svoj tim tokom leta. 

Perišić i Forster su došli kao slobodni igrači, usledila su velika ulaganja u Rišarlisona i Bisumu a pre nedelju dana su doveli Lenglea na pozajmicu i mladog Spensa iz Midlzbroa  

"Pevci" su završili turneju u Južnoj Koreji, vraćaju se u London - već šestog avgusta ih čeka prvo kolo Premijer lige i duel sa Sautemptonom. 

Konte, Paratići i Levi nisu završili "merkato", zasigurno će biti još neko pojačanja, ali sada je došao red na prodaju igrača. Engleski mediji prenose kako je italijanski trener precrtao devetoricu. 

Očekuje se da će tokom leta klub napustiti preplaćeni Ndombele koji nije uspeo da opravda silni novac uložen u njega. Iz veznog dela terena očekuju se i odlasci Lo Selsa i Vinksa. Čeka se i Sevilja koja prati Reguliona koji je nekada i nastupao na "Pishuanu", očekuje se da će Andalužani uložiti novac od prodaje Kundea u kupovinu španskog reprezentativca. 

Očekuje se i odlazak Tangange, Rodona, Rojala, čak i Doertija zbog dolaska Spensa. Brajan Hil bi mogao opet da napusti Totenhem, prošlu polusezonu je odigrao u Valensiji a "Mestalja" deluje kao njegova sredina i za narednu sezonu. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke