Sve izvesnije, Bleki Milenković u jednom od najvećih klubova na svetu?!

Autor: Boris Jovanović
utorak 06.04.2021.
09:00
Izvor: Sportske.net

Izgleda da će krenuti stopama legendarnog srpskog štopera...

 EPA-EFE/Claudio Giovannini
EPA-EFE/Claudio Giovannini

Povezane vesti

Izgleda da nema ništa od dogovora Nikole Milenkovića i Fiorentine, klub će kako tvrde italijanski mediji biti prinuđen da ga proda. Ući će u poslednju godinu ugovora, pa je na leto transfer realan.

Sa druge strane ni njegove poslednje partije u šampionatu ne ohrabruju, kao da ga nervoza zbog ugovora koči, klub razmišlja, ali teško da će neko platiti 40 miliona za defanzivca koga može da dobije bez obeštećenja za 12 meseci.

Verovatno će Toskanci morati da smanje apetite, dosta klubova prati Milenkovića, Milan i Inter, ovi drugi su ipak bliži Nikoli Maksimoviću koji postaje slobodan igrač.

Prema nekim informacijama, najviše šansi da dovede Milenkovića ima Mančester Junajted, njima je potreban defanzivac, neko brži od Lindelefa, uz to Milenković može da igra na više pozicija u odbrani.

Naravno za Engleze obeštećenje ne bi trebalo da bude problem, neodoljivo se nameće poređenje sa Vidićem, mada je "Stena" sasvim druga kategorija, videćemo može li Milenković da dostigne te visine.

Podsetimo i da Partizan navija za prodaju koja bi, s obzirom na procenat, mogla da unese nešto više od milion evra u kasu crno-belih.

Milenković je u Firenci već četvrtu sezonu, odigrao je 114 mečeva u Seriji A, dao 11 golova u šampionatu. Pre toga je u sezoni afirmacije za Partizan odigrao samo 44 meča, i brzo napustio srpski fudbal.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke