Sve je spremno za bombu dana - Luis Suarez!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 27.06.2022.
09:05
Izvor: Sportske.net

Zanimljiv transfer u najavi.

 EPA-EFE/Sergio Perez
EPA-EFE/Sergio Perez

Povezane vesti

Iako ima 35 godina, Luis Suarez i dalje privlači veliku pažnju klubova nakon što je okončao saradnju sa Atletikom iz Madrida.

Sada će Urugvajac pokušati da pronađe pravu sredinu u kojoj će brusiti formu za nastup na Svetskom prvenstvu u Kataru krajem godine.

Argentinski novinar Bruno Vain piše da će Suarez uskoro postati novi član River Plejta, te da će zvanična potvrda možda stići već u toku današnjeg dana!

Velikan iz Buenos Ajresa želi zamenu za Hulijana Alvareza koji je otišao u Mančester siti, a osim fudbalske klase koja nije sporna, "El Pistolero" bi bio najzvučnije ime koje bi razgalilo sve navijače "milionera".

Suareza je na ovakav potez ubedio legendarni Enco Frančeskoli, zemljak i čovek koji je ostavio dubok trag nastupajući za River.

Klub će za ovo zadovoljstvo morati da zavuče ruku duboko u džep, prema pojedinim navodima Suarezova godišnja plata biće 4.600.000 evra po sezoni, dok dužina trajanja ugovora trenutno nije poznata.

"El Pistolero" i River - deluje kao sjajna kombinacija.

Atletiko Madrid je ostao bez Urugvajca, pa se mnogi pitaju da li će "jorgandžije" biti konkurentne u borbi za titulu prvaka Španije. Ukoliko verujete u četu Dijega Simeonea, AdmiralBet vam nudi sjajnu kvotu 6.20 na Atletikovu titulu u Primeri.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke