Sve na Kontea - Juve dovodi SMS-a i "srce" Intera!

Autor: Stefan Matić
utorak 01.11.2022.
09:15
Izvor: Sportske.net

Hoćemo li videti novu saradnju nekadašnjeg kapitena i "stare dame".

EPA-EFE/Facundo Arrizabalaga
EPA-EFE/Facundo Arrizabalaga

Povezane vesti

Antonio Konte odugovlači sa potpisivanjem novog ugovora sa Totenhemom. 

Saradnja sa "pevcima" mu ističe krajem ove sezone, Italijan izgleda čeka rasplet dešavanja u klubu gde je igrao kao kapiten, ali i vodio ga sa klupe. Juventus i dalje tvrdi da Maks Alegri ima potpuno poverenje tima, međutim ni top 4 mu ne garantuje nastavak mandata. 

Italijanski mediji navode kako Konte želi garancije u slučaju dolaska. Garancije koje se ogledaju u pogledu pojačanja, a to su transferi SMS-a i Bastonija!

Sada već dugogodišnja meta kluba jeste Sergej Milinković-Savić. Srpski internacionalac igra još jednu fenomenalnu sezonu u Laciju, a nadamo se da će nivo forme zadržati i u Kataru. Njegov ugovor sa Lacijom traje do juna 2024. godine, Lotito će potraživati preko 60 miliona evra ukoliko se jave zainteresovani kupci. "Bjankonerima" itekako treba renoviranje veznog dela terena, ali i odbrana bi mogla doživeti par promena. 

Konte želi Bastonija u slučaju da preuzme Juve.

Ovo je odjeknulo širom Italije jer se radi o igraču Intera, igraču kojeg je Konte uveo u prvi tim po povratku sa pozajmice u Parmi. 23-godišnji štoper je neizostavni član "neroazura", ali i njemu isitče ugovor juna 2024. godine te bi pregovori narednog leta mogli biti krucijalni. Pored Juvea, Bastonija prate i premijerligaši poput Sitija i Junajteda. 

Navijači žele odlazak Alegrija, videćemo da li je Konte taj koji će ponovo vraćati Juve tamo gde je i mesto "bjankonerima".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke