Sve poznato oko Kejna, ovo je rasplet, muzika za uši najboljeg strelca u istoriji!

Autor: Boris Jovanović
utorak 24.08.2021.
09:07
Izvor: Sportske.net

Izgleda da se stvari bliže razrešenju...

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti

Totenhem je prelomio, više nema vremena.

Naime, stigle su nove informacije oko Harija Kejna, prema tvrdnjama medija u Engleskoj, Sitijeva ponuda je bila 75 miliona funti, plus 25 u bonusima. To ne samo da nije dovoljno, već praktično predstavlja polovine onoga što Livi traži za svog igrača.

Totenhemov uslov je jasan, 150 miliona funti i do te cene Mančester Siti neće nikada stići. Oni su to i provukli da je eventualno 120 miliona ponuda uzmi ili ostavi, ali ako je istina da bonusi čine četvrtinu osnovnog transfera, svakako da od polsa nema ništa. 

Da li bi neko mogao da se uključi u igru?

Čeka se Junajted, ali čini se da ponuda neće stići, jer su odložili kupovinu napadača produžetkom ugovora sa Kavanijem. U ovom trenutku postoji par stvari koje Gvardiola može da učini. Da sačeka januar i proba da tada dovede Halanda, ili da odmah uzme Ronalda koji je jeftin kada je obeštećenje u pitanju, a da onda narednog leta dovede još jednog napadača.

Ta opcija je realnija, tvrde izvori iz kluba, ali Juventus neće pustiti Portugalca poslednjeg dana prelaznog roka, a i ako stigne ponuda "Građana" tražili bi Gabrijela Žesusa. Najbolji strelac svih vremena Ronaldo je spreman da se vrati u Mančester i obuče rivalske boje, iako je svojevremeno izjavljivao da nikada neće igrati za Junajtedovog gradskog rivala.

Mnogo je kombinacija čeka nas zaista uzbudljiva završnica prelaznog roka. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke