Sve poznato oko Vlahovića - Sedam golova za 70 miliona!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 26.07.2021.
11:23
Izvor: Sportske.net

Izgleda da su stvari blizu završetka...

EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI
EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

Povezane vesti

Italija je očarana Vlahovićem, u pozadini se ispredaju priče o transferu, pojavio se Totenhem koji bi u slučaju prodaje Harija Kejna, navodno bio spreman da uloži 60 miliona u Srbina.

Juče je Vlahović u Moeni u prijateljskom meču dao sedam golova nižerazrednim rivalima, ali bez obzira na to, mediji su puni analiza i zahteva Fiorentini da sačuva sprski biser.

Ostala je samo još jedna prepreka, provizija Falji Ramadanija. Famozna klauzula će biti oko 70 miliona, Vlahovićevi agenti su tražili da bude 50, klub između 80 i 100, pa je nekako došlo do kompromisa.

Vlahović želi da ostane, ali jasno da igra za veću platu jer sada prima smešnih 800 000 evra po sezoni, smešnih za igrača njegovog statusa. 

Fiorentina će morati da zavuče ruku u džep, ali najviše što su ponudili je 3 miliona plus bonusi. Jasno da bi u PL, ili u nekom većem klubu, Dušan mogao da uzme duplo veći novac, u najmanju ruku, ali ima vremena, za njega je najvažnije da igra.

Ako potpiše ugovor, sa novom platom biće i najplaćeniji igrač Fiorentine, otišao je Riberi koji je zarađivao oko 4 miliona po sezoni, a Kaljehon koji gotovo da nije igrao kod Jakinija je bio na 2.2 miliona, svi ostali manje, a Milenković kome ističe ugovor sledeće godine ima kao i Vlahović, samo 800 000 po sezoni.

Za Blekija je odbijena ponuda od 16 miliona od Vest Hema, Juventus nema novca, nije se javio ni Atletiko. Fiorentina pokušava da i sa Milenkovićem postigne dogovor o novom ugovoru, kako ga ne bi izgubila bez obeštećenja narednog leta...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke