Sve se promenilo kod "vunderkinda" Odegarda, ugovor i novi klub, vreme je za najveću scenu!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 03.07.2019.
20:49
Izvor: Sportske.net

U ponedeljak će Norvežanin biti predstavljen u novom klubu...

Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Povezane vesti

Martin Odegard se vraća u Španiju. Pričalo se o Ajaksu, međutim, on će produžiti ugovor sa Realom, i onda otići u Sosijedad na dvogodišnju pozajmicu.

Na Anoeti se nadaju da će već moći da ga predstave zajedno sa pojačanjima, Isakom, Remirom, Sanjanom i Portuom, kao i nekolicinom momaka iz drugog tima. Ukupno bi sa Odegardom u rosteru Baskijaca trebalo da bude devet novih igrača.

Nema mogućnosti da Sosijed otkupi Norvežanina, bivše čudo od deteta će potpisati dvogodišnji produžetak do 2023. sa Madriđanima, a onda se dve godine kaliti u San Sebastijanu.

Posle dobrih partija u Holandiji prošle sezone, on je spreman za jaču ligu, ima tek 20 godina, već četiri sezone je član Reala iako je odigrao samo jedan meč za prvi tim. Igrao je za Kastilju u trećoj ligi, a onda Herenven, pa Vitese gde je kako rekosmo, pokazao da sazreva u odličnog igrača.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Los Vikingos
Thursday, 04.07.2019
00:00

Vise sam voleo da su ga dali na pozajmicu u Leverkuzenu, ali dobijace on dobru minutazu i u Sosijedadu. Sad mu je prava prilika da zablista, ovo do sada je sve bilo okej, ali sada ulazi u ozbiljniju pricu. Ima Real strpljenja sa njim i to se vidi.

avatar
Don Carlo
Wednesday, 03.07.2019
21:50