Sve spremno za odlazak Ronalda, dva igrača menjaju Portugalca?

Autor: Stefan Matić
utorak 11.05.2021.
14:35
Izvor: Sportske.net

Pitanje je ko će ih voditi u Torinu.

EPA-EFE/Claudio Giovannini
EPA-EFE/Claudio Giovannini

Povezane vesti

Juventusu su ostale četiri utakmice do kraja sezone. Verovatno nas toliko utakmica deli i do odlaska Pirla a verovatno i Kristijana Ronalda ukoliko Juve nekim čudom ne uspe da se ipak plasira u Ligu šampiona. 

Za Ronalda je zainteresovan Mančester junajted, odavno se već spominje i PSŽ. Juventus bi njegovim odlaskom uštedeo ogroman novac za narednu sezonu. Novac kojim bi pokušao da dovede i par ofanzivaca koji bi pokušali da nadomeste "rupu" nastalom odlaskom Portugalca. 

Italijanski mediji apostrofiraju dva imena - Mojze Kean i Arkadiuš Milik. 

Kean je pokazao da zna itekako da rešete mreže na pozajmici u PSŽ-u. Nekadašnji igrač Juventusa je trenutno igrač Evertona a Anćeloti je izjavio da računa na mladog Italijana tokom naredne sezone u PL. Podsetimo Juventus ga je prodao "karamelama" za sumu od 26 miliona evra. Kean je pod Rajolinom zaštitom tako da je posao sa Juventusom itekako moguć. 

Milik sa druge strane je dosta jeftinija varijanta. Poljak je od januara na jednoipogodišnjoj pozajmici iz Napolija, u Marseju je zabeležio šest golova na 14 utakmica. Italijanski mediji smatraju da bi mogao da završi u Juventusu za sumu od 15-16 miliona evra.

Naravno ostaje da se sačeka rasplet sezone u Seriji A. Piše se kako bi Pirlo dobio i priliku u narednoj sezoni ukoliko osvoji kup Italije protiv Atalante, ali neigranje LŠ će svakako ostaviti posledice.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke