Sve veći klubovi žele Sadika - Almerija ne spušta kriterijum zbog Partizana

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 26.06.2022.
15:25
Izvor: Sportske.net

Gde će u narednoj sezoni igrati Nigerijac?

Twitter/Almeria
Twitter/Almeria

Povezane vesti

Rukovodstvo Almerije ne namerava olako da se odrekne napadača Umara Sadika iako ponude svakodnevno pristižu.

Umar Sadik već neko vreme predstavlja zlatnu koku Almerije. Nisu uspeli da se plasiraju u Primeru, ali to umanjuje spekulacije o Nigerijcu i njegovoj ceni. Almerija je odavno poručila da će svako ko pokuca na njihova vrata morati da isplati barem 25.000.000 evropskih novčanica za visokog napadača.

Isti je slučaj i sa Viljarealom koji je pozvao i raspitao se, a govori se i o Benfiki nakon odlaska Darvina Nunjeza. Upravo je Nunjez iz Almerije stigao u redove portugalskog velikana i doneo im 100.000.000 evra u nedavnom transferu u Liverpul. Zašto tim za "Da Luža" ne bi još jednom okušao isti recept?

Ali, kako rekosmo, Almerija odbija sve ponude koje su ispod 25.000.000 evra, a razlog je onaj o kojem se često pisalo - procenat od prodaje koji ide Partizanu. Poznato je da će crno-beli prihodovati čak 20 odsto od tog transfera, što je u ovom slučaju čitavih 5.000.000, te čelnici Almerije nastoje da cifra bude što viša kako bi se u klupsku kasu slila veća količina novca. Stoga su Viljarealu poručili da tu moraju da se uključe i određeni bonusi što za sada odbija "žutu podmornicu".

Da bi Sadik uopšte mogao da dođe na "De la Keramiku", Viljareal mora da prodaje. Prevashodno, govori se o napadaču Arnou Danžumi kojeg cene na oko 40.000.000 evra i on je želja Vest Hema. Spominjali su se i transferi Paua Toresa, te Huana Fojta, ali za Sadikov dolazak je krucijalno pravljenje mesta u ofanzivnom delu terena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke