Sve za jednog, kakva je četiri pojačanja odbio da angažuje Real Madrid?!

Autor: Boris Jovanović
petak 20.08.2021.
07:43
Izvor: Sportske.net

Florentino Perez nije ni razmišljao....

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Real ne želi nikoga drugog. Klub kao prioritet ima Kilijana Mbapea, probaće da ga dovedu do kraja prelaznog roka, ali najverovatnije će transfer biti obavljen narednog leta, kada Mbape bude slobodan igrač.

U međuvremenu dosta fudbalera je nuđeno Perezu, pričalo se da Anćeloti traži pojačanja, pre svega napadača, jer ne veruje Marijanu Dijazu i Joviću koji bi trebalo da budu dubleri Benzemi.

No, u Realu su odbili i da razmisle o povratku Kristijana Ronalda, čak je i Anćeloti bio prinuđen da javno kaže da od toga nema ništa, a nisu reagovali ni na vesti da je moguće dovesti Levandovskog. Jednostavno, Real ne želi nikoga drugog osim Mbapea.

Tako su i igrači na nekim drugim pozicijama odbijeni, tačnije Perez nije želeo da se upušta u pregovore, jer ne želi da krnji budžet koji je spremio za Francuza.

Mbapeovi zemljaci, odlični Auar iz Liona i Čuameni iz Monaka su takođe ponuđeni Madriđanima, ali nije stigao nikakav odgovor. 

Real je, podsetimo, u prethodna dva leta zaradio oko 200 miliona evra od prodaja, poslednji je otišao Odegard, a na listi su pomenuti Jović, Marijano i Odriozola, i oni bi mogli da napuste klub.

Sav novac bi trebalo da bude uložen, bilo ovog leta u Mbapea, bilo sledećeg u Halanda, dok bi Mbape i Pogba stigli kao slobodni igrači pa bi to predstavljalo novu "galaktičku" revoluciju u Kastilji. 

Klub je angažovao samo slobodnog Alabu koji je uskočio u Ramosove kopačke, a narednog leta će kao slobodni igrači otići Marselo, Isko i Bejl što će osloboditi dodatni novac u budžetu za plate, za velike tri zvezde koje se očekuju na "Bernabeu". 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke