Svi detalji - Vlahović najplaćeniji Srbin u istoriji, dobija jezive pretnje!

Autor: Milovan Longinov
utorak 25.01.2022.
08:11
Izvor: Sportske.net

Kasno sinoć odjeknula je bomba...

EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI
EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

Povezane vesti

Dušan Vlahović je na korak od transfera u Juventus! 

Kasno sinoć preneli smo informacije iz više izvora, koji su preneli uglavnom iste detalje - Juventus će odmah platiti 67 miliona evra za obeštećenje Fiorentini, uz određene bonuse, koji nisu poznati. Juve želi Vlahovića odmah, a Fiorentina je spremna da ga proda i izvuče što više novca.

U igri su bili Arsenal i Totenhem, ali deluje da je Juventus bio prva opcija za Dušana Vlahovića. On će potpisati petogodišnji ugovor, zarađivaće sedam miliona evra po sezoni i čeka ga uloga prvog napadača, koja nedostaje Juventusu od kako je otišao Kristijano Ronaldo. 

Ipak, daleko od toga da će sve biti bajno za Vlahovića nakon ove odluke. Dobro je poznato da navijači Fiorentine doslovne mrze Juventus i da je sve počelo transferom Roberta Bađa 1990. godine. Od tada, netrpeljivost samo raste, a iako Vlahović nije prvi koji je pošao putem Torina iz Firence, nedavno su to uradili i Bernardeski i Kjeza, Srbinu žestoko zameraju ovaj potez.

U trening centru Fiorentine već je osvanuo preteći transparent, na kojem je pisalo:

"Poštovanje se ne zarađuje samo golovima, Vlahoviću grbavo g**no!".

Očekuje se da tokom dana dođe do zvaničnih poteza, do kraja prelaznog roka ostalo je još šest dana, a u interesu svih je da posao bude sklopljen što pre. 

Pratite sa nama nastavak sage, biće zanimljivo, i sigurno će biti još informacija tokom dana...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke