"Svrake" kvare planove Italijanima, Morata ili Vardi?

Autor: Stefan Matić
utorak 07.06.2022.
12:33
Izvor: Sportske.net

Novi vlasnici Njukasla žele uspešno transfer leto.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

"Svrake" su sezonu iza nas završili na 11. mestu. 

Navijači Njukasla su više bili fokusirani na dešavanja iza kulisa, to jest na prodaju kluba. Oktobra je potvrđena prodaja, Ešli je prodao klub konzoricijumu koju čine PCP Partners, Braća Ruben i Javni Investicioni Fond Saudijske Arabije. 

Klub već neko vreme nije u borbi za top šest pozicija. Prošle sezone su u 38. kola dali svega 44, a primili čak 62 gola. Jasno da škripi na svim pozicijama. 

Već smo pominjali slobodnog Tarkovskog kao metu "svraka", ali u zadnjoj lini se spominju još i imena poputa Akea iz Sitija, Botmana iz Lila i Demirala, koji igra u Atalanti kao pozajmljeni igrač Juventusa. 

Botmana već neko vreme prati Milan. "Rosoneri" su navodno na korak od ozvaničenja angažmana, videćemo da li premijerligaš može navesti fudbalera Lila na svoju stranu. 

"Svrake" su već završile posao oko talentovanog Ekitikea iz Remsa, sada sledi potraga za nekim iskusnijim napadačem pošto Vud nije uspeo da donese golove a Vilson je postigao svega osam golova u PL. 

Meta je Morata, koji se trenutno nalazi između ostanka u Juventus ili povratka u Atletiko Madrid koji ga ne vidi u svojim redovima za narednu sezonu. Španac ima iskustvo igranja u PL, nastupao je za Čelsi, ali nije ostavio veći trag. 

Drugo ime za napad jeste neuništivi Vardi. 

Prema pisanju engleskih medija, prekaljeni 35-godišnjak ne bi imao problema da napusti Lester za koje igra još od 2012. godine. Engleskom igraču je ostala još jedna godina ugovora, videćemo da li će se odlučiti da unovči ono što deluje kao transfer pred penziju. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke