Tačno je! Evo šta se desilo sa Kristijanom Ronaldom!

Autor: Milovan Longinov
petak 14.08.2020.
09:36
Izvor: Sportske.net

Da li je došao trenutak da Juventus više ne želi Ronalda i da Žorž Mendeš ne može da pronađe rešenje?

EPA-EFE/ANDREA DI MARCO
EPA-EFE/ANDREA DI MARCO

Povezane vesti

Kristijano Ronaldo je i dalje u samom vrhu svetskog fudbala, uz Lea Mesija, Nejmara, Roberta Levandovskog, ali odjednom se pojavila priča o odlasku iz Juventusa, ali i da njegov agent ne može tako lako da pronađe rešenje.

Navodno, u Juventusu se dvoume da li imaju dovoljno sredstava da Ronaldu plaćaju 30 miliona evra po sezoni do kraja ugovora, ili da ga prodaju ovog leta, kada verovatno poslednji put mogu da zarade od obeštećenja.

Izvori bliski Ronaldu tvrde da je on srećan i da ne želi da ide, ali malo na sve baca sumnju ova priča o njegovom transferu i da ona i dalje traje u medijima.

Autor emisije El Čiringito, Hosep Pedrerol, sinoć je u redovnom izdanju, uživo takođe potvrdio da ima informaciju da Žorž Mendeš nudi Ronalda na evropskoj pijaci.

U pitanju je novinar koji je sklon senzacijama, ali koji isto tako često podvuče kada nešto ima osnovanu sumnju i informaciju, kao što je sada.

On je kasno sinoć u svojoj emisiji rekao da je Mendeš ponudio Ronalda i Barseloni, ali da je mnogo više truda uložio u ponudu Pari Sen Žermenu, pa i Florentinu Perezu.

Ipak, Real navodno nema nameru da vraća Ronalda, uz svo poštovanje za sve što su uradili od 2009. do 2018. godine. Zinedina Zidan je doveo Azara, Benzema igra svoj najbolji fudbal od kako manje igra za Ronalda, i utisak je da je Real sada jači kolektiv. U prevodu, Ronaldo im nije neophodan.

Što se Pari  Sen Žermena tiče, oni su imali ideju da Ronaldo u perspektivi zameni Nejmara, jer je prošlog leta delovalo nemoguće da Brazilac ostane i ove godine, ali je pandemija poremetila sve. Istina, i Brazilac je odjednom opet srećan u Parizu i nema naznaka da će, ni on, ni Kilijan Mbape napustiti PSŽ ovog leta.  Da li PSŽ može da priušti da pored Nejmara i Mbapea ima i Ronalda na platnom spisku i uz sve to - na kojoj poziciji bi svaki od njih igrao?

Baner

Ovakvom analizom i realnim osvrtom na situacije u pomenutim klubovima, ali i na pijaci i tržištu, deluje, ma koliko smešno zvučalo, da za Ronalda nema mesta ni u Realu ni u Pari Sen Žermenu, dok je utisak da Barsa tu služi samo kao mamac, da bi Kristijano bio u centru pažnje.

Niko normalan ne može da zamisli takav transfer, jer pre svega, niti bi Mesi želeo Ronalda umesto Suareza, niti bi Ronaldo želeo u Barsu. A da ne govorimo da Barsa nema para da plaća Kutinja, Vidala, Rakitića koji sva trojica zajedno zarađuju kao Ronaldo i da baš zato klub želi da ih proda ovog leta.

I za kraj - ako Juve želi da ga se odrekne zbog plate, kada stiže polako do 36. godine života, a i Ronaldo baš nije srećan pošto je u LŠ ispao od Ajaksa i Liona - šta mislite, koji je najrealniji scenario ovog leta?

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dusan Cerovic
Sunday, 16.08.2020
14:10

Mancester Junajted ce ga vratiti da tamo gde se probio igracki dodje i zavrsi karijeru!!

avatar
sasha mufc
Friday, 14.08.2020
23:12

Junajted da ga dovede profitirao bi na dvije strane, igracki i marketinski... i to ne malo, samo zamisljam prodaju dresova...

avatar
jv
Friday, 14.08.2020
22:12

Mančester, naravno. U Unitedu bi donio pobednički mentalitet, sa njim im ne bi trebalo 10 šansi za 1 go.

avatar
Badr Hari
Friday, 14.08.2020
12:33

Ma kakvi da niko neće najboljeg svih vremena u galaksiji, a i šire, naprotiv... otimaju se za njega kada su videli kako je uprop... nenormalno pojačao Juve i osvojio im sve trofeje o kojima su mogli samo da sanjaju do njegovog dolaska. 😂😂😂

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Friday, 14.08.2020
11:08

Povratak u Sporting.

avatar
Mak-Juventino
Friday, 14.08.2020
10:59

Samo nesto da se pise , senzacionalizam sramni

avatar
Wolverine
Friday, 14.08.2020
10:32

Ronaldo gubi vrijeme u ekipi koja nema pobjednički mentalitet, a i Real je sličan samo je bio mlađi i imao je Ramosa pa su nekako uspjevali mentalno da opstaju.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Friday, 14.08.2020
11:28

Bas juventus nema pobednicki mentalitet...

avatar
David Veskov
Friday, 14.08.2020
10:06

Sa 30 miliona plata tesko ko bi ga uzeo ima jos 2 godina i Fiat neka ih odere pa ode u Amerika

avatar
Provokator
Friday, 14.08.2020
09:56

Manchester United. Sanco ostaje jos 1-2 godine u Dortmundu, a Ronaldo se vraca na mesto uspeha.

avatar
Jamesdin
Friday, 14.08.2020
09:46

Nek se vrati u Mančester, njima sviraju najviše penale tako da bi im dobro došao Penaldo... Uz to se oslobodio prostor za platu odlaskom Sančeza

avatar
JC\'90
Friday, 14.08.2020
09:41

Nema gde da ide. Ostaje. Ukoliko PSG peoda Nejmara ili Mpabea oticice u Pariz, ali tesko da ce imati odgovarajuce ponude za njih u ovom trenutku.