Tajni sastanak u Barsi, igrači fotkom zapalili društvene mreže i najavili da "idu" zajedno?!

Autor: Milovan Longinov
utorak 17.05.2022.
17:05
Izvor: Sportske.net

Kakav način da "odgovore"!

EPA/Kai Foersterling
EPA/Kai Foersterling

Povezane vesti

Čelnici Barselone i Valensije sastali su se danas, a pretpostavlja se da su glavne teme bili Karlos Soler i Hose Gaja. 

Đerar Romero je prvi najavio velike vesti danas, a potom i fotografiju sa predstavnicima kluba na tajnom ručku i da su glavne teme bili Soler i Gaja. 

U pitanju su dvojica najboljih igrača Valensije koji imaju još godinu dana ugovora, a Ćavi bi voleo da ih ima u rotaciji. 

Ono što je posebno zanimljivo jeste da je Soler u trenucima kada su on i Gaja "vest dana" u Kataloniji, podelio fotografiju sa svojim saigračem. 

Navijačima Barse i katalonskoj javnosti nije bilo potrebno mnogo da ovo povežu sa ovom pričom koja je procurela i da bi oni navodno rado prešli u tandemu u Valensiju.

Spekuliše se da bi Barsa mogla da ih dobije obojicu za samo tridesetak miliona evra, što nije neki novac kada se uzme u obzir tržište. 

Gaja bi bio Albina konkurencija, mlađi je šest godina, dok bi Soler zamenio De Jonga, koji vredi pet puta više i blizu je odlaska zbog finansijske krize u Barsi. 

Nije tajna da su Barsa i Valensija u dobrim odnosima, pa treba pratiti ovu priču u narednim danima...

Ako na sve to dodamo i da se pojavio snimak razgovora u kom prvi čovek Valensije preti Soleru  da će ga "ubiti" ako ode besplatno i da je atmosfera na "Mestalji" zategnuta, onda je to dodatni znak da je rastanak još kako moguć


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke