Talentovani Francuz odbio Milan, Englez preskup, rešenje za Pogbinog naslednika je u Milanu?

Autor: Boris Jovanović
nedelja 25.07.2021.
10:39
Izvor: Sportske.net

Mančester Junajtedu neće biti lako, ako Pogba ostane pri svome...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Mančester Junajted se i dalje nada da bi Pol Pogba mogao da prekine sagu i da potpiše novi ugovor. Iako je on izjavio da mu ništa nije ponuđeno, i dalje mediji insistiraju na novom ugovoru koji bi bio vredan 25 miliona evra po sezoni. To je za pet miliona više od onoga što bi sa bonusima mogao da dobije u Parizu.

U rodnom gradu ga navijači ne čekaju raširenih ruku, problem se nazire, poručili su mu da posluša majku i ne vraća se u domovinu, jer ga ni porodica, a ni navijači ne žele.

Otkud takav odijum prema Parižaninu u njegovom gradu.

Prvo, to nije njegov grad, on se rodio u jednom od predgrađa, ali davno je rekao da ga za Pariz ništa ne vezuje. Drugo, on je to isto rekao za PSŽ tvrdeći da nema nikakvu emociju prema njima. To je pojačalo glasine da Pogba navija za Olimpik iz Marseja, što je jasno greh iz vizure navijača "Svetaca". 

Francuz se predomislio, sada želi u PSŽ iako je navodno u nekim privatnim razgovorima ranije potcenjivao kvalitet lige. Junajted sa druge strane mora da planira život bez Pogbe. Jedna od varijanti je dovođenje Saula, ali Atletiko ga sigurno neće prodati za 50 miliona koliko nude Englezi.

Zanimljivo da Saul nije ni prva, ni druga opcija, ali Rajs je preskup, a Kamavinga je "odjavio" Đavole, čeka Real, makar i kao slobodan igrač narednog leta.

Šta ostaje Solskjeru?

Jedna od varijanti je Neveš iz Vulvsa, Filips iz Lidsa se pominje posle dobrog EP, ali ga se Jorkširci neće lako odreći.

Što se tiče ostalih, Iv Bisuma je stara priča, njega hoće i Arsenal, ranije je bio već na meti Junajteda, on ima 24 godine, strašnu sezonu u Brajtonu, ali bez 50 miliona "Galebovi" neće pregovarati.

I na kraju, interesantno ime, Frank Kesi. Fudbaler iz Obale Slonovače je na OI, ne uspeva da se dogovori sa Milanom oko novog ugovora, sadašnji mu ističe na kraju sezone, pa bi Englezi mogli da profitiraju, "Rosoneri" ne smeju sebi da dozvole da se ponove situacije sa Donarumom i Čalhanogluom.

Kesi zarađuje sa 2.2 miliona evra, Milan nudi povišicu, ali ne značajnu, dok se procenjuje da bi u PL sigurno mogao da računa na najmanje tri puta veći novac. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Monday, 26.07.2021
13:46

Скупите паре на гомилу и одлучите се више, Саул или Рајс.