Tandem za titulu u PL, Arsenal spremio 120 miliona, napad na dvojicu Srba!

Autor: Boris Jovanović
petak 16.12.2022.
08:17
Izvor: Sportske.net

Po nama su skuplji, ali da vidimo...

Povezane vesti

Arsenal ima veliku šansu da se bori za titulu, poslednju su osvojili pre gotovo dve decenije. "Guneri" vode na tabeli, imaju pet bodova više od šampiona, Sitija.

Sada je možda prilika da prekinu post, Arteta je napravio jak tim, a iz Engleske stižu vesti da je Sten Krenke, vlasnik "Tobdžija" spreman da uloži dodatni novac kako bi se tim pojačao.

Dva igrača su na meti, obojica srpski reprezentativci.

Prvi je Dušan Vlahović, on je odbio transfer u Arsenal pre godinu dana, završio u Juventusu, ima problema sa povredama, a istraga protiv "Bjankonera" zbog finanijskih nepravilnosti utiče svakako na planove kluba. Iako se priča da se Juve neće odreći Dušana, ako zaista budu izbačeni iz Evrope mogli bi da ga žrtvuju i nadoknade gubitke. Sigurno je da ga neće pustiti za manji novac od onoga što su platili, oko 75 miliona evra.

Sa Sergejom je drugačija stvar. On jeste bio želja Juventusa, ali sada je taj transfer nemoguć, okrenuo se ka ostrvu, Lotito nema problem da ga proda, naš internacionalac ima ugovor još godinu i po dana. Ali, pitanje je cene, suma koja se pominje od oko 50 miliona evra, nije nešto što će Lacio prihvatiti.

Rimski predsednik emituje različite poruke, često je teško razabrati kada se šali i kada je ozbiljan, tek sada se čini da se rastanak primakao jer Sergej neće produžiti ugovor sa "L'Akvilama". Skuplji je ove zime, nego kada uđe u poslednju godinu ugovora, ali i dalje je teško verovati da će neko platiti 80 miliona koliko je letos tražio italijanski klub.

Arsenal ima volju, ulog je zaista veliki, titula, ali teško da može na zimu da izdvoji 150 miliona za dvojicu Srba. 

Da sačekamo, tek za njih bi to, po mnogima bio odlučujući korak ka tituli!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke