Tandem Zahavi-Abramovič sredio Lampardu neverovatno pojačanje?!

Autor: Stefan Matić
petak 27.11.2020.
14:08
Izvor: Sportske.net

"Plavci" blizu januarskog dogovora.

EPA/WILL OLIVER EDITORIAL
EPA/WILL OLIVER EDITORIAL

Povezane vesti

Lampard je klub koji je najviše poslovao u prethodnom prelaznom roku. Lampard ima dosta mlad tim koji igra dopadljiv fudbal, "plavci" trenutno zauzimaju poziciju tri - za dva dana igraju veliki derbi Londona kada će ugostiti Murinjov Totenhem.

"Plavci" i dalje traže pravi štoperski tandem, u tim se vratio i Ridiger, protiv Rena je nastupio Tijago Silva sa Zumom pozadi, deluje da je jedino Francuz siguran kao prvi izbor ispred Mendija.

Po pisanju pouzdanog nemačkog novinara Falka, Pini Zahavi će ponovo imati razgovore sa Abramovičem - meta jeste David Alaba.

Austrijanac tokom januara ulazi u poslednjih šest meseci ugovora, po Bosman pravilu slobodan je da tokom zime pregovara sa zainteresovanim stranama. Zahavi će ga ponuditi prvo Čelsiju, podsetimo izraelski super-agent je učestvovao u preuzimanju kluba od strane Romana Abramoviča. Kasnije je i doveo par svojih klijenata.

Svoju priliku i dalje vreba PSŽ, francuski tim takođe želi Alabu koji je u potvrdio svoju klasu na poziciji levog beka, ali i štopera. Pitanje jeste ko će ispuniti ogromne zahteve Zahavija i fudbalera, Bajern nije hteo da ustukne pred zahtevom da Alaba prima platu poput Levandovskog koji inkasira oko 20 miliona evra po sezoni.

Alaba

Uz platu treba uračunati i komisiju agenta, videćemo da li Zahavi ima 'popust' za starog partnera.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
damjan89
Sunday, 29.11.2020
15:16

Kostao bi dosta ali svejedno mega pojacanje bi bio, moze i levo i u sredini a prmarna pozicija stoper, onda bi mogli da prodamo Rudigera i Cristiansena i kupimo jos jednog stopera tipa Skrinar i to bi bila ekipa za narednih 7,8 sezona lagano, konkurentna u svim takmicenjima.

avatar
Nole
Friday, 27.11.2020
23:25

Daj Boze da ga dovedu...kad su se odlucili da sklone najskupljeg(najgoreg) golmana mogu i nekog od stopera

avatar
NIKE
Friday, 27.11.2020
18:19

Sa Alabom u januaru, Chelsea ce na proljece postati prvi favorit za titulu, nemaju više slabog mjesta u timu, samo da se jos malo uigraju i onda ide uživanje za plavce..

avatar
soru
Monday, 30.11.2020
01:53

I da ga dovedu to nece biti u januaru vec tek u julu kad mu istekne ugovor