Tek je počelo sa Sančom i Varanom! Junajted stvara strašan tim, ovo je plan!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 01.08.2021.
10:09
Izvor: Sportske.net

Solskjer će imati mnogo kvalitetniji tim nego prošle sezone!

@ManUtd/Twitter
@ManUtd/Twitter

Povezane vesti

Ovo nije kraj za Mančester Junajted, niti su transferi Sanča i Varana ispraznili kasu Glejzera. Očigledno, klub je spreman još da uloži kako bi se borio za titulu. Soslkjer smatra da su mu potrebna još dva ili tri igrača kako bi praktično ima popunjeno svako mesto u rosteru sa dva kvalitetna igrača.

U klub neće stići Deklan Rajs, procena je da su 100 miliona koje traži Vest Hem previše, da je Saul čiji su agenti stigli u Englesku bolje rešenje. Španac još nije odlučio, navodno ima i ponudu Liverpula, gde bi bio zanema za Vajnalduma, ali kada je novac u pitanju "Đavoli" mogu da ponude više od najvećeg rivala, to nije tajna.

Saul bi ojačao sredinu, klub oslobodio pritiska oko Pogbe koji će možda ostati, ali ne želi da potpiše novi ugovor. Postoji nada da će ga silna pojačanja naterati da ponovo razmisli, odustane od odlaska u Pariz i prihvati ponudu od 25 miliona po sezoni. 

Ako Pogba ode, alternative bi bili Kamavinga iz Rena kao i Gorecka iz Bajerna. Oba ova igrača su u sličnoj situaciji kao Francuz, ugovor im ističe naredne sezone. Gorecku želi Madrid, ali sledećeg leta, Junajted bi nemačkog reprezentativca kupio sada, praktično bi novac od Pogbe bio preusmeren u pravcu Minhena. Kamavinga je možda lakša meta, ali bi on radije u Real Madrid.

I na kraju, Solskjer nije odustao od Kijerana Tripijea, ali ga cena od 40 miliona odvraća. Nadaju se da će Atletiko biti realniji jer i Englezu koji je osvedočeni navijač Junajteda veoma stalo da zaigra za "Đavole". On bi se borio za mesto sa Van Bisakom, a Norvežanin veruje da bi to imalo isti efekat kao na Šoa koji je eksplodirao kada mu je Aleks Telješ disao za vratom. 

Klub u isto vreme pokušava da proda Lingarda, Marsijala, Dalota, Fila Džonsa, Pereiru i Tuanzebea, dok se veruje da bi Danijel Džejms i Aleks Telješ mogli da ostanu, osim u slučaju neke jake ponude. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Monday, 02.08.2021
20:32

Саул и Камавинга делују обећавајуће.

avatar
mrancic
Sunday, 01.08.2021
16:40

Opali su vam komentari drasticno u odnosu na raniju verziju.Razmisljate li o tome.

avatar
mrancic
Sunday, 01.08.2021
16:39

Kamavinga,Saul i krilni.Rasford nece mnogo doprineti igri Junajteda.Ko bi prodali Lindelofa i Bajia mogli bi da dovedu Kabaka kao treceg stopera.Uslov je da li ona dvojica gore hoce u Junajted.Pogbu obavezno prodati jer i pored kvaliteta on ne voli Junajted.Prodajom navedenih i De Hee bilo bi pored Pogbine cen jos dosta para za kupovinu.