Tek sad vidimo od koga je Partizan ispao - Fejenordov tandem ide u Englesku!

Autor: Lazar Nikolić
ponedeljak 04.07.2022.
17:19
Izvor: Sportske.net

Ozbiljne igrače imaju Holanđani.

Starsport.rs ©
Starsport.rs ©

Povezane vesti

Kada je srpski vicešampion Partizan na svom terenu izgubio od Fejenorda sa 5:2, a kasnije i ispao od holandske ekipe u osmini finala Lige konferencija utisak je bio da su "crno-beli" morali mnogo više.

Fejenord je kasnije stigao do finala evropskog takmičenja, ali je Roma bila bolja, pa su Holanđani ostali bez trofeja.

Koliko je ekipa trenera Arnea Slota bila jaka vidi se tek sa ove vremenske distance. Naime levi bek tog tima Tajrel Malasija uskoro će postati novi igrač Mančester junajteda, dok će krilo Luis Sinistera, takođe krenuti put Ostrva.

Kako javlja ugledni sportski novinar Fabricio Romano, premijerligaš Lids junajted blizu je realizacije transfera 23-godišnjeg Kolumbijca iz Fejenorda.

Sinistera je bio posebno upečatljiv u Ligi konferencija, postigao je čak 11 golova, bio je strelac i na stadionu JNA, a i dvostruki asistent u ubedljivoj pobedi njegove ekipe nad Partizanom.

Lids i Sinesistera su dogovorili lilčne uslove igrača, a ostaje da se klubovi dogovore o visini obeštećenja. Govori se da će Fejenord ostvariti rekordan profit na prodaji brzonogog Kolumbijca, ali cifra još uvek nije poznata.

Ubojiti ofanzivac projektovan je da zameni Brazilca Rafinju u Lidsu, jer je gotovo izvesno da će on napustiti "Eland roud", a najradije bi igrao za Barselonu, koja nudi 50 miliona evra i još 10 miliona bonusa za njega.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke