Tek što su se ponovo sastali, Savo Milošević i Đorđe Ivanović se opet rastali!

Autor: Darko Mitrović
subota 19.06.2021.
13:40
Izvor: Sportske.net

Ne baš obećavajući početak za novog trenera Olimpije. Odmah je ostao bez najboljeg igrača.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Pre nekoliko dana bivši trener Partizana Savo Milošević preuzeo je ekipu aktuelnog pobednika Kupa Slovenije, ljubljansku Olimpiju, ali već danas je ostao bez igrača sa kojim je sarađivao i u Partizanu, napadača Đorđa Ivanovića.

Podsetimo, Ivanović je bio najbolji fudbaler i najbolji strelac Olimpije u prethodnoj sezoni, ali njegov novi susret sa Miloševićem je veoma kratko trajao, pošto je danas i zvanično potvrđen njegov transfer u ekipu beloruskog Šahtjora iz Soligorska.

''Od trenutka kada sam saznao da se Olimpija zanima za mene, nisam sumnjao da ću doći u Ljubljanu, jer sam znao da je Olimpija sjajan klub. U to sam se uverio kad sam stigao. Saigrači su me dobro prihvatili, isto važi i za sve ostale ljude u klubu, od ekonoma do fizioterapeuta, koji su svoj posao radili izuzetno dobro. Takođe bih želeo da se zahvalim zaposlenima u klupskim kancelarijama i naravno predsedniku kluba, Milanu Mandariću, koji mi je dozvolio da pređem u drugi klub i krenem u nove izazove'', rekao je Ivanović na rastanku, a prenosi klupski sajt.

Kada je Ivanović prošlog leta odlazio iz Partizana, Savo Milošević je tada biranim rečima govorio o ovom igraču, pa je prilika da se ovoga puta podsetimo tih reči.

"Želim mu od srca sve najbolje, hvala mu na svemu što je uradio za nas, a to je dosta dobrih stvari. Jedan od najboljih ljudi koje sam sreo u fudbalu. Nadam se da će Olimpija biti prava stanica za njega. Želim da mu se delom vrati što nije uspeo kod nas u Partizanu", rekao je Milošević krajem avgusta prošle godine.

Očigledno, sjajan utisak ostavio je i u Olimpiji, gde je na 38 mečeva postigao 12 golova, uz šest asistencija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke