Ten Hag menja Ronalda "svojim" napadačem!

Autor: Lazar Nikolić
petak 08.07.2022.
09:14
Izvor: Sportske.net

Sedamnaest godina mlađi špic želja "crvenih đavola".

 PETER POWELL
PETER POWELL

Povezane vesti

Kristijano Ronaldo je na izlaznim vratim Mančester junajteda. Po svemu sudeći, menadžer Erik ten Hag nema ništa protiv da ostane bez iskusnog napadača, a uprava "crvenih đavola" da ga proda u letnjem prelaznom roku i to za 15.000.000 evra, koliko su ga platili Juventusu prošle godine.

Izgleda da su na "Old Trafordu" već pronašli Ronaldovog naslednika, 37-godišnjaka bi u špicu napada mogao da nasledi 17 godina mlađi centarfor Red Bul Lajpciga, koji je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Ajaksu, Brajan Brobi.

Kako javljaj nemački "Bild", Junajted je već započeo pregovore sa Lajpcigom i  Brobijem o potencijalnom transferu mladog napadača. Naravno, Erik ten Hag će biti glavna spona u nima.

Menadžer Junajteda je trenirao Brobija u Ajaksu, sa njim u timu osvojio šampionsku titulu prošle sezone, mladi napadač je na 11 utakmica, postigao sedam golova, po isteku pozajmice vratio se u Lajpcig, ali bi ovog leta mogao trajno da se preseli u Mančester.

Brobi jeste veliki potencijal, međutim je još uvek daleko od nivoa potrebnog za prvog špica engleskog giganta, pa je za očekivati da će, u slučaju da Ronaldo ode, Junajted reagovati i doveti još jednog, iskusnijeg, centarfora.

Ukoliko mislite da Mančester junajted može u Top 4 Premijer lige ove sezone posetite sajt AdmiralBet-a i kladite se na njih, kvota je 1,81.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke