Ten Hag našao zamenu za Varana, bivšeg kapitena od 50.000.000?!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 01.07.2024.
19:15
Izvor: Sportske.net

Realno je nacrtan i ovaj transfer.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Mančester junajted pokušava da se pojača na sve moguće načine, a naredna meta je Matijs de Liht.

Holanđanin nije opravdao očekivanja u Bajern Minhenu koji je spreman da ga proda u slučaju ponude od 50 i više miliona evra.

Bajern je doveo De Lihta iz Juventusa leta 2022. za 67 miliona evra i Nemci su svesni da ne mogu da vrate uloženo, ali mogu većinu novca.

De Liht nije u prvom planu ni kod Ronalda Kumana na Evropskom prvenstvu, što definitivno utiče na njegovu tržišnu vrednost i zato je Bajern i spreman da prihvati ponudu od 50 miliona evra fiksno i dodatne bonuse.

Menadžerka Rafaela Pimenta koja zastupa De Lihta uveliko radi na rešenju i dogovoru između klubova, a Ten Hag je već obavio nekoliko privatnih razgovora sa svojim bivšim miljenikom i kapitenom.

Ten Hag i De Liht su bili deo čuvene generacije Ajaksa koja je 2019. bila na korak od finala Lige šampiona. De Liht je bio najmlađi kapiten u istoriji Ajaksa, i tog leta je otišao u Juventus za rekordnih 85 miliona evra. U Italiji je odigrao tri sezone i sada još dve u Nemačkoj, a verovali ili ne, De Liht ima tek 24 godine i najbolje sezone tek pred sobom.

Junajted je za njega spremio ugovor sve do leta 2029. godine i ulogu standardnog prvotimca, umesto Rafaela Varana koji je napustio klub.

Kako vam se čini tandem De Liht - Lisandro Martinez?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Johnny
Tuesday, 02.07.2024
00:00

Novinarstvo ...f.u.j pa vi nemate ni obraza da lupetate bez da pogledate ili se raspitate pre nego napisete...covek je povrwdjen a ne zbog Kumana ..