Ten Hagova "metla" - Odlazi čitava jedna postava Junajteda!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 14.07.2024.
09:30
Izvor: Sportske.net

Ko sve napušta Mančester junajted?

AP Photo/Ian Walton
AP Photo/Ian Walton

Povezane vesti

Erik ten Hag ima velike planove za ovo leto, ali pojačanja znače i da neko mora da ode. 

Rafaelu Varanu i Antoniju Marsijalu su istekli ugovori i oni su otišli kao slobodni igrači, dok je Vili Kambvala na korak od Viljareala u transferu vrednom 10 miliona evra. Mejson Grinvud sigurno neće ostati i najbliži je Olimpiku iz Marseja, ali su pregovori još uvek u toku.

Takođe, potvrđeno je i da će Junajted slušati ponude za Kristijana Eriksena i Viktora Lindelefa, pa je jasno zbog čega Ten Hag želi više pojačanja u srcu odbrane. Hari Megvajer je odavno spreman za odlazak, pa praktično tu ostaje samo Lisandro Martinez i veteran Džoni Evans. Ten Hagove mete su Matijs de Liht, Leni Joro i Džerod Brantvajt, ali je trenutno blizu jedino Holanđanin iz Bajern Minhena. 

Što se tiče ostalih igrača koje čeka "metla", izvesno je da će Junajted slušati ponude i prodati Arona Van-Bisaku, dok je i dalje neizvestan status Džejdona Sanča posle pozajmice u Borusiji Dortmund. 

Doni van de Bek je pojačao Đironu, ali on je odavno zaboravljen, a sigurno je i da će Junajted oberučke prihvatiti ponudu za Kazemira koga jure klubovi iz Saudijske Arabije. 

Kada se podvuče crta, u odnosu na prošlu sezonu, u narednoj u timu neće biti - Rafael Varan, Antoni Marsijal, Doni van de Bek, Sofijan Amrabat, Vili Kambvala, Viktor Lindelef, Aron Van-Bisaka, Kristijan Eriksen, Kazemiro, a moguće ni Hari Megvajer. 

Od pojačanja, osim Džošue Zirkzea i Matijsa de Lihta, očekuje se možda Manuel Ugarte iz Pari Sen Žermena, Ajvan Toni je izrazio želju da dođe na "Old Traford", a nikada ne treba otpisivati ni Ten Hagovu "opsednutost" Frenkijem de Jongom...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke