Tenzije rastu u Torinu - Ima li ko da nasledi Pirla?

Autor: Stefan Matić
nedelja 21.03.2021.
20:10
Izvor: Sportske.net

"Mocartu" i dalje veruju.

EPA-EFE/EMANUELE PENNACCHIO
EPA-EFE/EMANUELE PENNACCHIO

Povezane vesti

Juventus je još jednom razočarao. 

Večeras su na svom terenu izgubili od Inzagijevih "veštica" - Benevento je slavio sa 1:0 u Torinu što je zasigurno stavilo tačku na ambicije za Skudeto. 

Ako se ovako nastavi, Juventus neće izgubiti samo titulu već će ugroziti uopšte i ulazak u Ligu šampiona. "Bjankoneri" imaju pet bodova više od Napolija i Rome, uz to Gatuzov tim ima i utakmicu manje. Dosta jasniju situaciju čekamo posle večerašnjeg derbija Sunca. 

Po kraju utakmice Paratići je izjavio kako će Ronaldo ostati i tokom naredne sezone, ali i kako čelni ljudi i dalje veruju u svog trenera. Pirlova debitantska sezona je šokantna, sa njim pada i dominantna era Juvea u italijanskoj Seriji A, ali se nastavlja i neuspešnost u Ligi šampiona. 

Kao što rekosmo, Paratići je izjavio kako veruje u Pirla što verovatno znači i ostanak legende "Azura". Ipak, zna se meta - ako Zidan objavi da napušta Madrid, Juve će pohitati po njega. 

Alegri je takođe bez angažmana još od otkaza u Juventusu, pitanje je da li će Anjeli "podgrejati supu" njegovim povratkom. Pored pomenutog dvojca stidljivo se spominje i Simone Inzagi. Napravio je odličan posao u Laciju, vratio je rimski tim u Ligi šampiona gde ih je zaustavio Bajern Minhen. Čini se da je pravi trenutak za sledeći korak u njegovoj karijeri. Sve je izvesnije da će i SMS napustiti Rim, videćemo šta će dvojac odlučiti. 

Do kraja Juve ima 11 kola uz derbi susrete sa Napolijem, Milanom i Interom. Čeka ih i finale kupa sa Atalantom, veliki je pritisak nad Pirlom. "Mocart" je već izgubio Skudetom, ukoliko se ne kvalifikuje za LŠ mogao bi da izgubi i Kristijana Ronalda. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke