Teško da može luđe - Jovićevu sudbinu odlučuje - Vlahović?!

Autor: Milovan Longinov
utorak 09.11.2021.
22:15
Izvor: Sportske.net

Vruća linija Madrid-Firenca?!

Pedja Milosavljevic/Starsport
Pedja Milosavljevic/Starsport

Povezane vesti

Iz Madrida stižu zanimljive informacije o povezanosti Reala i Fiorentine, odnosno igrača koji bi moglo da obuku ljubičasti dres.

Italijanski La Nacione otkriva da su u centru pažnje trojica igrača Reala koji bi mogli da završe u Firenci, a naravno da je u centru pažnje Luka Jović.

Ovaj izvor otkriva da se u Firenci spremaju za život posle Dušana Vlahovića, koji će sigurno otići, te da su u igri i Luka Jović i Borha Majoral, još jedan igrač Reala, koji je na pozajmici u Romi.

Ipak, on je pao u drugi plan kod Žozea Murinja, pa je izvesno da će Majoral menjati sredinu. 

Ono što je posebno zanimljivo jeste da će Jovićev potencijalni dolazak u Firencu zavisiti od Vlahovića. Nije isključeno čak ni to da dođe ove zime, ako Fiorentina uspe da "izboksuje" željenih 70-80 miliona evra, o čemu je večeras pisao Fabricio Romano.

La Nacione podseća da ključ drži Fali Ramadani, koji zastupa Nikolu Milenkovića i Matiju Nastasića i koji još od doba Stevana Jovetića i Stefana Savića ima odlične odnose sa Fiorentinom, a takođe je i Jovićev agent. 

Treće ime koje se pominje je Alvaro Odriozola, koji je na pozajmici u Fiorentini i tamo  bi mogao da ostane, a Real nema ništa protiv toga. 

Sve u svemu, Vlahovićev transfer bi znatno mogao da utiče i na Jovićevu budućnost. Naravno, ako i Luka proceni da je potencijalna ponuda Fiorentine najbolja za njega...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke