"Tigre" izbačen si, napusti Junajted!

Autor: Boris Jovanović
sreda 04.03.2015.
11:11
Izvor: Sportske.net

Kako je doneta odluka? Šta su razlozi? Može li Kolumbijac da ubedi Van Gala? Koje su mu opcije?

Beta/AP Photo/Jon Super, File
Beta/AP Photo/Jon Super, File

Povezane vesti

Radamel Falkao neće naredne godine igrati za Junajted. "L'Ekip" piše da nije uspeo da ubedi Van Gala da vredi toliki novac i da "Đavoli" ne žele da plate 50 miliona evra Monaku.

Navodno je odluka doneta još sredinom februara posle utakmice u Prestonu, kada je Holanđanin bio zapanjen zbog činjenice da "Tigar" nije uspeo da napravi razliku protiv nižerazrednog kluba.

Poruka da nema igrača koji će dati 20 golova po sezoni bila je namenjena i Kolumbijcu, koji gotovo da nema šansi da ostane na "Old Trafordu".

List piše da bi Falkao eventualno mogao da natera Holanđanina da promeni odluku jedino nekom neverovatnom serijom golova u poslednjoj trećini sezone, što je manje verovatno.

Van Gal smatra da je imao dovoljno šansi da opravda visoku otkupnu cenu i da mu to nije pošlo za rukom.

Sigurno je da Falkao neće ostati u Monaku, oni će pokušati da ga prodaju, ali je malo verovatno da bi neko mogao da plati bogatstvo "Kneževima".

Mnogo verovatnija opcija je da ponovo bude prosleđen na pozajmicu kako bi se uštedeo novac za njegovu platu.

Kao najozbiljniji kandidat sada deluje Valensija, mada se fudbaler nada transferu u Juventus. Italijani su ga želeli letos, sada više nisu tako sigurni i radije bi uložili novac u Kavanija.

U svakom slučaju Junajted će tražiti novog napadača u junu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PakyCFC
Wednesday, 04.03.2015
12:33

Junajted treba da forsira Runija i Persija u napad, a ne da igraju Runija kao zadnjeg veznog (bukvalno). Blind, Erera kao vezni, i na krilima Di Maria i Mata, ili da dovedu nekog ozbiljnog umesto Mate. Runi mora u napad i kraj priče.

avatar
JayDee maRe
Wednesday, 04.03.2015
12:52

Znao sam da su braca Glejzer pogresili sto su postavili Van Gala za trenera umesto tebe,znao sam ali nista nisam hteo da kazem...

avatar
Benz9
Wednesday, 04.03.2015
21:23

blind i herera na zadnjim veznim,runi,mata i di marija ispred i vilson u napadu....persi je ove sezone u ocajnoj formi,a falkao ne moze biti falkao u PL.....

avatar
PakyCFC
Wednesday, 04.03.2015
13:46

Ja sam izneo svoje mišljenje, koje mi ne možeš uskratiti. Mogao si nešto da kažeš, imao bih dobru platu.