Tim snova u najavi? Đini, Điđi + strašan tandem od 140 miliona za nikad jači PSŽ!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 14.06.2021.
21:10
Izvor: Sportske.net

Kakva timčina!

EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS
EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS

Povezane vesti

PSŽ će definitivno napraviti još moćniji tim, pošto navodno Rafael Varan želi da se vrati u domovinu posle Evropskog prvenstva!

Parižani su već završili dva paklena i to besplatna pojačanja - Đini Vajnaldum je potpisao, dok će Điđi Donaruma uskoro ozvaničiti svoj transfer na "Park prinčeva".

Sledeći je Ašraf Hakimi, koji je poručio čelnicima Intera da dogovaraju transfer sa Parižanima, jer želi samo u PSŽ. Inter insistira na sumi od 80 miliona evra, PSŽ nudi 60 i bonuse, pa se pregovori nastavljaju.

I za kraj, šlag na torti bio bi Rafael Varan. Francuz ne želi da produži ugovor sa Realom, pa Florentinu Perezu ne preostaje ništa drugo nego da ga  proda. Real neće dopustiti novi slučaj "Ramos", te da postoji mogućnost da i Varan ode bez obeštećenja i prodaće ga ovog leta za 60 miliona evra.

Varan za razliku od ranijih godina, sada ne bi imao ništa protiv da se vrati u domovinu, koju je napustio još kao tinejdžer kada je iz Lensa prešao u Real Madrid.

Pominju se i Mančester Junajted i Čelsi, tako da je trka otvorena, no, PSŽ izgleda ima prvenstvo prolaza.

Ukoliko posle Vajnalduma i Donarume, PSŽ dovede i Hakimija i Varana, za 80 i 60 miliona evra, da li ćemo imati najjači tim u Evropi?

Pogledajte kako bi to pakleno izgledalo na papiru, naravno, pod uslovom i da ostane Kilijan Mbape.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke