"Tobdžije" dobile dve "korpe", pa nacilljale novu metu

Autor: Sportske Net
nedelja 06.06.2021.
17:57
Izvor: Sportske.net

Niko neće na "Emirejts".

Epa/Andy Rain
Epa/Andy Rain

Povezane vesti

Velika želja Arsenala Emi Buendija, napustiće Norič i krenuti put Birmingema. Iako su u Londonu bili odlučni da ga dovedu, najbolji igrač Čempionšipa nije želeo do dođe. Izabrao je Aston Vilu, koja će ga otkupiti za oko 35 miliona evra. 

Osim njega, britanski mediji pišu da je Arteta ostao i bez Odsona Eduara. Dvadesettrogodišnji fudbaler koji je iz PSŽ-a prešao u Seltik 2018. godine On će najverovatnije preći u Lester, gde ga čeka Brendan Rodžers, sa kojim je sarađivao u Seltiku i koji ga je doveo u taj klub. Stoga, nije čudno što Eduar bira "lisice" pre Arsenala.

Kako je ostao praznih šaka na obe strane, engleski velikan se okrenuo novom pojačanju. U pitanju je vezista Vulverhemptona Ruben Neves. Kako Granit Džaka najverovatnije napušta klub, njegovo mesto zauzeće Portugalac. On je član Vulvsa od 2017. godine, a po dolasku bio je proglašen za najboljeg igrača kluba. Prošle godine stigao je do četvrtfinala Lige Evrope sa Vukovima, a ove sezone upisao je 40 nastupa za tim.

Arsenal mora bolje u narednoj sezoni, s obzirom na to da je ova bila najgora u poslednjih 25 godina, pa su promene u timu imperativ, pitanje je samo ko želi da igra za "tobdžije" posle ovakve godine?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke