"Tobdžije" merkaju napadače, Arteta razmišlja o tri imena!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 01.04.2021.
19:15
Izvor: Sportske.net

Aguero otpao iz kombinacije.

EPA-EFE/GERRY PENNY
EPA-EFE/GERRY PENNY

Povezane vesti

Arsenal je pomenut kao jedan od klubova koji bi mogli da dovedu Serhija Aguera po kraju sezone. Napadaču Sitija ističe ugovor krajem sezone, početkom nedelje je ozvaničeno da produžetka saradnje neće biti te je "Kun" slobodan u odabiru svoje naredne sredine. Ipak Arteta je demantovao interes

To ne znači da će "tobdžije" odustati od ofanzivnih rešenja. Klub će izvesno napustiti Lakazet, a "tobdžije" bi mogle njegov odlazak da nadomeste dolaskom Paula Dibale, Mislava Oršića ili Duvana Zapate. 

Argentinac će biti verovatno kažnjen od strane kluba zbog kršenja mera italijanske Vlade. "La Hoja" je bio na žurci kod saigrača MekKenija. "Desetka" ionako ima razočaravajuću sezonu u Torinu, ovo bi mogla biti kap koja će preliti čašu. Pominje se cena od oko 40 miliona funti za nekadašnjeg igrača Palerma. Oršić se spominje već nedeljama, njegova partija protiv Totenhema je bila neverovatna. Videćemo da li je 29-godišnjak pred transferom karijere, "tobdžije" sigurno mogu naći zajednički jezik sa Dinamom. 

Romano prenosi kako je Zapata, korpulentni napadač Atalante izjavio kako je oduvek bio fan Arsenala. 

"Budućnost u Premijer ligi? Nikada ne recite nikad.. kada sam bio dete, uvek sam gledao PL. Bio sam fan Arsenal. Probudio bih se svakog vikenda ranije kako bi gledao njihove utakmice", izjavio je Kolumbijac za Gazetu. Zapata ima 30 godina, ove sezone je zabeležio dabl-dabl (14 gola, 12 asistencije). Radi se o odličnom timskom igraču, videćemo da li su ljudi iz Arsenala spremni da mu ispune san.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke