"Tobdžije" se vraćaju staroj meti, sledi još jedna kupovina u defanzivi?

Autor: Stefan Matić
utorak 24.11.2020.
13:30
Izvor: Sportske.net

Arteta bi neke planove mogao da realizuje još u januaru.

EPA-EFE/Tim Goode/NMC/Pool
EPA-EFE/Tim Goode/NMC/Pool

Povezane vesti

Arsenal je razočarao tokom vikenda.

Artetin tim je u potpunosti nadigran u susretu protiv Lidsa, pravo je čudo kako Bijelsin tim nije slavio mada su Jorkširci i pogađali čak tri puta sam okvir gola. "Tobdžije" se sada spremaju za put u Norvešku, vreme je za drugi susret protiv Moldea - igra se četvrto kolo Lige Evrope.

Upravo bi iz reprezentacije Norveške moglo da stigne i prvo bitno pojačanje naredne sezone.

Engleski mediji napominju kako Arsenal ne odustaje od Sandera Bergea, odličnog igrača Šefild Junajteda su želeli i tokom prošle zime, ali je vezni igrač ipak završio na "Bramal Lejnu" za tadašnji rekord kluba od 22 miliona funti.

Ova sezone je katastrofalna za Vajlderov tim, 'blejdsi' imaju osam poraza i jednu nerešenu u devet odigranih kola te su zacementirani na poslednjem mestu.

Do Sandera bi bio olakšan put ukoliko Šefild ispadne. Arteta navodno i dalje želi Pau Toresa, defanzivac Viljareala je tražena roba. Španca žele još navodno Totenhem i Mančester Junajted, jasno da njegova cena samo raste.

Španija Pau Tores

"Tobdžije" bi mogle defanzivu da poboljšaju i tokom januara ukoliko se odluče za iskusniju opciju poput Džeroma Boatenga, koji je izjavio da je spreman na seldibu iz Minhena.

To su neke od opcija za Arsenal, jasno da će tokom januara morati da reaguju ukoliko žele da prodrmaju tim.

baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke