Torino ponovo želi Vlašića, ali nema novca da ga dovede!

Autor: Mladen Heleta
petak 05.08.2022.
20:35
Izvor: Sportske.net

Vest Hem traži 20 miliona evra za Hrvata.

EPA-EFE/STEPHANIE LECOCQ
EPA-EFE/STEPHANIE LECOCQ

Povezane vesti

Brojni engleski i italijanski mediji danas pišu o Nikoli Vlašiću, odnosno o njegovom potencijalnom odlasku iz Vest Hema.

Glasine o odlasku reprezentativca Hrvatske iz Londona traju već mesecima, ali one su utihnule tokom priprema na kojima je Vlašić redovno igrao i prema mišljenju navijača zadovoljio. 

Ipak, čini se kako menadžer Dejvid Mojes ne deli stav navijača, pa se Vlašić ponovo našao u kombinacijama za odlazak iz kluba, a za njegove uslugu je ponovo, kao i nekoliko puta ranije, zainteresovan Torino.

Kako navodi Skaj Italija, "ponovo kreće operacija Vlašić". I pored toga  što je vest o interesovanju Torina glasno odjeknula, svi mediji koji prenose ovu vest upozoravaju na istu stvar - ishod će, gotovo je sigurno, biti isti kao pre. Torino neće uspeti da ga angažuje.

Najveća prepreka Vlašiću za odlazak iz Vest Hama je odšteta koju je londonski klub platio kada ga je dovodio iz CSKA Moskve. Ona je iznosila 30 miliona evra i “čekićari”  nisu voljni dag a puste ako ne vrate makar 20 miliona.

Torino taj novac nema, a Vest Hem za sada ne pristaje na pozajmicu. Ostaje da se vidi kako će se ova priča rasplesti do 31. avgusta u ponoć.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke