Totalni raspad Reala, najgori mogući scenario odjednom je surova realnost!

Autor: Milovan Longinov
subota 19.06.2021.
08:34
Izvor: Sportske.net

Potpuno rasulo.

EPA/JUAN CARLOS HIDALGO
EPA/JUAN CARLOS HIDALGO

Povezane vesti

Kapiten Serhio Ramos je otišao, a za njim će i Rafael Varan, dok je Kilijan Mbape i dalje daleko od Real Madrida, ali ni to nisu sve muke Florentina Pereza.

Madridski mediji danas pišu o tome da je sve izvesnije da će klub napustiti i Rafael Varan, zbog ogromnog razmimoilaženja u pregovorima oko novog ugovora. Varanova potraživanja za potpis su daleko veća nego što Real nudi i Francuz je spreman da nakon Evropskog prvenstva saopšti da napušta klub. 

On ima ponude Pari Sen Žermena, Čelsija i Mančester Junajteda i neće biti problem da nađe klub, samo što će i Real tražiti veliko obeštećenje, godinu dana pre isteka ugovora.

Istovremeno, As piše da će Real pokušati da dovede novog štopera tek narednog leta, kada će krenuti po Pau Toresa. Navodno, Real trenutno nema novca, a ukoliko zaradi od prodaje Varana i još nekih igrača, sve karte će baciti na Kilijana Mbapea. 

Ni tu nije kraj lošim vestima, Karlo Anćeloti želi levog beka Rome Spinacolu, Real je ponudio Borhu Majorala u trampi, ali Rimljani traže fiksno 30 miliona evra. 

Geret Bejl je stalni problem Reala, visoke plate imaju i Isko i Marselo, koji nemaju adekvatne ponude, baš kao ni naš Luka Jović. Takođe, ni Eden Azar nema nameru da ode, ima ogromnu platu, a usput i "guši" Mbapeovo mesto, jer je u špicu i dalje nezamenjiv Karim Benzema.

Sve u svemu, otišao je Ramos, odlazi Varan, Real nema novca i štoperski kvartet mogao bi da bude - Militao, Alaba, Naćo i povratnik Hesus Valjeho, što zaista zvuči neuverljivo. Ako Real ne uspe da dovede Spinacolu, a ostane i Marselo, problem će biti i levi bok. 

Realu će izvesno biti osveženje i u veznom redu, trio Kasemiro, Modrić, Kros ne može da vuče sam čitavu sezonu, to se najbolje videlo u finišu prethodne.

Pred Karlom Anćelotijem i Florentinom Perezom je najgori mogući scenario i veoma težak zadatak da sa malo novca napravi rekonstrukciju i konkurentnu ekipu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke