Totenhem bira između četiri TOP pojačanja, Konte neće Dibalu!?

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 19.05.2022.
17:10
Izvor: Sportske.net

"Pevci" se nimalo ne šale.

EPA-EFE/LUCA ZENNARO
EPA-EFE/LUCA ZENNARO

Povezane vesti

Fudbaleri Totenhema na korak su od plasmana u Ligu šampiona naredne sezone, a ukoliko se vrate u elitno takmičenje jasno je da će im apetiti porasti i po pitanju pojačanja.

Uprakos tome što u timu imaju izvanrednog Harija Kejna koji je više od decenije u timu, Fabio Paratići i Antonio Konte žele dodatno da pojačaju napad, a prema izvorima bliskim klubu četiri imena su u opticaju i ne zna se koje je bolje.

Kako prenosi portal "Football.london", Totenhem se interesuje za Viktora Osimena, Patrika Šika, Aleksandera Isaka i Darvina Nunjeza i jasno je da koga god izaberu da se neće pokajati.

Svaki od ovih igrača je dominantan u različitim ligama i nijedan nije iz Premijer lige pa se postavlja pitanje adaptacije koja će biti pravi izazov.

Stidljivo se spominju Gabrijel Žezus i Dominik Kalvert-Luin, koji odlično poznaju ligu, ali je za sad sve u magli, dok je konkretna ponuda stigla za Janika Karaska iz madridskog Atletika, a nešto ranije preneli smo i mogućnost da Filip Kostić dođe u London.

Možda najveće iznenađenje je što prema informacijama iz Engleske Konte nije zainteresovan da dovede Paula Dibalu, koji se u ponedeljak oprostio od Juventusa i čije ime novog kluba je pod velom tajne.

Kada je reč o odbrani, glavna želja Kontea je Alesandro Bastoni, za kojeg je Inter odbio 60 miliona evra od Gvardiolinog Mančester sitija, ali smo u sredu pisali da će "Neroazuri" morati da popuste ukoliko ponuda bude rasla.

Ranije su se spominjali Milan Škrinjar i Stefan de Fraj iz redova aktuelnog šampiona Italije, ali je Basoni sada u potpunom fokusu.

Totenhem u nedelju od 17 sati gostuje u Noriču imaju priliku da overe plasman u Ligu šampiona, a kvota koju AdmiralBet nudi pobedu tima iz severnog Londona iznosi 1,25.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke