Totenhem - Novca nema, osmorica odlaze, Murinjo siguran u sebe, ovo su četiri moguća pojačanja!

Autor: Boris Jovanović
utorak 13.04.2021.
09:27
Izvor: Sportske.net

Klub u teškoj situaciji, to će spasiti Murinja?

EPA-EFE/Adam Davy
EPA-EFE/Adam Davy

Povezane vesti

Totenhem ima problema sa novcem, nije tajna, prošle godine su izgubili oko 75 miliona evra zbog pandemije, ove bi gubitak mogao da bude veći. Stižu na naplatu rate kredita za novi stadion, ključno je pitanje hoće li Murinjo ostati, a od toga bi mogla da zavisi sudbina Dele Alija i Harija Vinksa.

Kako smo pisali juče, teško je očekivati da Livi plati više od 20 miliona funti odštete Murinju, pa mnogi veruju dA će Portugalac preživeti sezonu u kojoj će teško vratiti klub u Ligu šampiona. Jasno, može da posle 13 godina donese trofej na sever Londona, ako dobije Siti u Liga kupu, ali novac od neulaska u Ligu šampiona je teško nadoknaditi. Pominje se prodaja Kejna, no to je malo verovatno jer Livi traži previše novca, a i ne želi da ga proda nekom od klubova PL.

Zbog svega toga kapiten bi mogao da ostane, mada se priča da će tražiti transfer?

Murinjo je tražio od Livija da pojača odbranu, pikirao je Vestegarda iz Sautemptona, traži još par spoljnih igrača, ali mediji pišu da će klub morati da prodaje.

Šestorica su na listi za odlazak, Deni Rouz izvesno, ističe mu ugovor, posle 14 godina napustiće "Pevce", navodno Murinjo želi novog golmana umesto Ljorisa, i njegova meta je Nik Poup iz Barnlija.

Na listi za odlazak su bekovi Orije i Fojt, ali i Erik Lamela. 

Pozajmljeni igrači Bejl i Karlos Vinisijus se vraćaju u svoje klubove, Real i Benfiku Totenhem neće otkupiti njihove ugovore, a alternativa za Kejna bi mogao da bude austrijski reprezentativac Saša Kalajdžić. Ovaj 23-godišnji napadač igra za Štutgart, poreklom je Srbin, rođen u Beču, debitovao je za Austrijance, postigao tri gola u pet mečeva. 

Murinjo smatra da je odbrana problem, pominje se i Boateng kao slobodan igrač, ali kako rekosmo, zvučnih pojačanja neće biti, ni ako dođe neki drugi trener, recimo Brendan Rodžers, pa je sve izvesnije da niko neće prihvatiti ponudu "Pevaca", i da su oni osuđeni na Murinja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke