Totenhem predstavio novo pojačanje, slede još dva, a glavno pitanje i dalje goruće

Autor: Milovan Longinov
subota 24.07.2021.
13:50
Izvor: Sportske.net

Zvanično je.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Fudbalski klub Totenhem potvrdio je danas da je novi član ekipe golman Pjerluiđi Golini.

Totenhem je potvrdio da će Golini najpre braniti kao pozajmljeni igrač iz Atalante, a da klub ima pravo otkupa narednog leta. 

Ipak, ono što sleduje na "Vajt Hart Lejnu" je još važnije - Kristijan Romero je iza ćoška, Totenhem bi momentalno mogao da sklopi još jedan posao sa Atalantom, verovatno zahvaljujući kontaktima Fabija Paratićija. 

Totenhem je spreman da ponudi 40+10 miliona evra za sjajnog Argentinca, koga će pre preprodaje, Atalanta otkupiti od Juventusa, koji nije zadržao pravo da prekrši dogovor oko Romera. Argentinac nema ništa protiv selidbe u London, pošto je Totenhem pokazao najveće interesovanje za njega. 

Ni tu nije kraj, pošto  se  u Totenhemu nadaju da će uskoro biti završena i trampa sa Seviljom. Totenhem je ponudio 25 miliona evra i Erika Lamelu za dolazak Brajana Hila, jednog od najtalentovanijih Španaca. 

Glavno goruće pitanje ostaje Hari Kejn, o kome je danas pisao Fabricio Romano. On je preneo da Totenhem i Mančester Siti nisu postigli nikakav dogovor. Atletik je takođe preneo ohrabrujuće vesti o tome da Paratići ulaže sav napor da ubedi Kejna da ostane.

Čekamo rasplet...


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke