Totenhem se pomirio, evo šta bi mogli u novcu i igračima da dobiju za Kejna!

Autor: Boris Jovanović
utorak 18.05.2021.
09:21
Izvor: Sportske.net

Jedno rešenje se nameće?

EPA-EFE/Nick Potts
EPA-EFE/Nick Potts

Povezane vesti

Ostrvo je protresla vest da je Hari Kejn odlučio da ode iz kluba. Naime, on ima ideju da napusti sredinu u kojoj je ponikao, da odustane od statusa klupske legende jer ne vidi da bi mogao da se bori za trofeje. U Engleskoj komentarišu da klub, od finala LŠ pre dve godine ide unazad, preko smene Poketinja, neuspeha sa Murinjom, ali i teške finansijske situacije izazvane gradnjom stadiona, ali nemogućnošću da prednosti istog naplate, zbog pandemije.

Navodno, Totenhem za Kejnovu odluku zna već nedeljama i planiraju život bez kapitena. Suma od 150 miliona funti je nerealna, verovatno niko nema to da plati, čak ni Pari Sen Žermen ili Mančester Siti.

Međutim, navodno bi Livi pristao da smanji cenu, ako u transfer bude uključen neki igrač koji bi bio zamena za Kejna.

Dobro, ne baš "zamena", ali napadač koji bi mogao da pomogne da se odlazak nezamenjivog manje oseti.

Ko je u pitanju?

Ako Siti bude stigao sa ponudom što nije nemoguće, u trampu bi logično bio ubačen Gabrijel Žesus koji nikada nije pokazao da može da uđe u Kunove kopačke. Pitanje je koliko vredi Brazilac, ali bi za sumu od stotinak miliona, plus bonuse i nekadašnjeg igrača Palmeirasa posao mogao da bude sklopljen.

Kada je Junajted u pitanju, Totenhem bi tražio Marsijala koji je izgubio mesto u timu, ali manja je verovatnoća da bi Solskjer mogao da uđe u igru, jer je produžen ugovor sa Kavanijem, a klub će novac trošiti kako bi pojačao odbranu i vezni red, možda doveo konačno Džejdona Sanča. Samo, mnogi smatraju da će, ako ne uzmu Kejna, "Đavoli" izgubiti bitku sa Sitijem na duže staze i da ne postoji šansa da se bore za titulu.

Kada je PSŽ u pitanju, jasno, mediji u u "trejd blok" stavljaju Ikardija, ali niti je Totenhem zainteresovan, niti igrač želi u Englesku, njegov je cilj povratak u Italiju, u Juventus, ili eventualno kod Murinja u Romu.

Dakle, Siti ostaje glavni favorit, tim pre što je, izgleda, izvesno, da Haland ostaje u Dortmundu još sezonu, Pep traži napadača i Kejn je poklon sa neba.

Samo ovo je tek početak, do realizacije ima mnogo prepreka...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Samardzic
Tuesday, 18.05.2021
10:28

Junajted i Kejn mi se cine kao prava kombinacija, kupovina Kejna bi bila bas onako u SAF maniru.