Totenhem - Šta sve možeš ako prodaš Harija Kejna? Srbin samo početak...

Autor: Boris Jovanović
sreda 04.08.2021.
10:18
Izvor: Sportske.net

Totenhem bi mogao da napravi strašan tim...

EPA-EFE/Mike Egerton
EPA-EFE/Mike Egerton

Povezane vesti

I dalje nema rešenja, Hari Kejn se nije pojavio na treninzima, izgleda da je čvrsto rešen da ode. Klub je najavio kaznu, navijači su se okrenuli protiv kapitena, smatraju da je trebalo da počne sa treninzima i da onda proba da izbori transfer.

Ali, sada se čeka odluka, stižu čak i priče da će Siti odustati ako kupi Griliša, što je izvesno, mada nema potvrde. I dalje se govorka o Čelsiju, ali Kejn želi kod Gvardiole.

Mnogi veruju da Totenhem kupuje kako bi ubedio Kejna da ostane, ali sa druge strane postoje mišljenja da su već počeli da troše novac od transfera i da sada jedino traže način da izvuku najviše para što mogu.

Već je uz golmana Golinija, dogovoren transfer Romera iz Atalante, Argentinac će koštati 50 miliona evra i biti zamena za Ajderverelda koji je napustio klub.

 

No, kako se priča, to je samo početak, jedna od meta ostaje Dušan Vlahović, ako ode Kejn izvesno je da će zakucati na vrata Fiorentine, suma je 60 miliona evra. Uz Srbina, žele da vrate u PL i Kutinja, Barselona bi tražila minimalno obeštećenje kako bi se oslobodila astronomske plate Brazilca koji je jedan od najvećih promašaja u istoriji. Ako ih Fiorentina odbije za Vlahovića, opcija je Lautaro Martinez, mada je to nemoguća misija, jer "Bik" želi jedino u Španiju.

Koga bi mogao još da dobije Nunjo Espirito Santo, novi trener?

Priča se o fantastičnom Mikelu Damsgardu koji je zablistao na EP i za koga Sampdorija navodno traži 40 miliona evra. Još jedan igrać iz serija A je veoma zanimljiv, Tomijasu iz Bolonje, japanski štoper koji može da igra i na desnom beku, ali "Pevci" moraju da se oslobode Davinsona Sančeza kako bi otvorili još jedno mesto za štopera.

Da ne zaboravimo, uz Romera i Golinija, u klub je već stigao Španac Brajan Hil iz Sevilje, koji je sjajno igrao na pozajmici u Eibaru i bio meta Barselone.

Sve u svemu, ako uzmu novac od Kejna, sigurno će dovesti još tri ili ćetiri igrača, a videćemo hoće li Fiorentina popustiti ako za Vlahovića stigne ponuda od 60 miliona evra. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke