Totenhem već počeo da troši pare od kapitena, stiže dvojac Atalante, a onda i najskuplji Srbin?

Autor: Boris Jovanović
petak 23.07.2021.
09:48
Izvor: Sportske.net

Izgleda da će spakovati odličan tim...

Sebastiao Moreira
Sebastiao Moreira

Povezane vesti

Totenhem će imati problem da zameni Harija Kejna, ali sa druge strane, novi trener Nunjo Espirito Santo će dobiti sredstva da ojača ekipu.

Već su doveli golmana Golinija iz Atalante, koji se vraća na ostrvo na koje je kao klinac pre desetak godina stigao u Mančester Junajted. Ali, prva meta je štoper kluba iz Bergama, Kristijan Romero.

Njega je Atalanta otkupila od Juventusa za 16 miliona evra, i sada će ga prodati za preko 40 sa bonusima. Argentinca Mesi želi u Barsi, ali je preskup i čini se da je ovaj posao blizu kraja. Zajedno sa Dajerom i Alderveireldom će činiti trio štopera. 

Desno bi Portugalac trebalo da rehabilituje Meta Doertija koga je trenirao u Vulvsima i koji je doveden u Murinjovo vreme, ali nije uspeo da izbori mesto pored Orijea. Ali, Afrikanac želi da ode, Irac odlično poznaje sistem novog trenera i treba ga očekivati kraj desne aut linije. 

Ni levo ne bi trebalo da bude problema, Reguljon je bio standardan, bivši igrač Reala bi mogao da dobije nešto ofanzivniju ulogu u 3-5-2 formaciji.

Što se tiče veznog reda, Lo Selso i Dele Ali su sigurni. verovatno i Hari Vinks, igrači koji su kod Murinja bili u drugom planu. Vraća se i Oliver Skip koji će se boriti za mesto u timu posle sjajne sezone u Noriču na pozajmici. Lo Selso bi trebalo da bude plejmejeker nešto kao Mutinjo kod Nunja u Vulvsima. 

Za mišiće će se pobrinuti Ndombele rekordno pojačanje "Pevaca", novi trener je obećao da će ga izgurati, čovek nije opravdao gotovo ništa od 80 miliona koliko je plaćen. U formaciji sa trojicom igrača u sredini on bi trebalo da bude uz Lo Selsa i Alija koji će biti iza napadača. Teško je reći gde se uklapa Hoiberg koji je po mnogima bolji igrač od Ndombelea. 

I tu ostaje pitanje, Son je siguran, Totenhem hoće Brajana Hila, odlično krilo Sevilje. Momak je bio sjajan na pozajmici u Eibaru, pričalo se da je prva Laportina želja, ali kako rekosmo Barselona nema novca. Plan je da Totenhem ponudi oko 20 miliona evra i ubaci Koka Lamelu u čitav posao kako bi odobrovoljio Andalužane. 

Pitanje svih pitanja biće centralni napadač. Ni Son, ni Dele Ali to nisu, mada je Espirito Santo umeo da igra sa "lažnom devetkom", ipak, traži klasičnog napadača. Žesus jeste meta, ali ne za 70 miliona. Poslednja informacija je da će Paratići probati da kupi Dušana Vlahovića, da bi radije dali 60 miliona za njega, nego nešto više za Žesusa. Vlahović je imao odličnu sezonu, klasičan je napadač, veoma jak u duelu. Osim njega iz Serije A interesantan je i Damsgard koji vredi oko 30 miliona evra, makar je takva procena, a pitanje je da li bi ga Sampdorija pustila posle sjajnog EP za taj novac.

U svakom slučaju Totenhem će dovesti najmanje četiri ili pet igrača od Kejna, sačuvati i neki novac, dodatno napuniti kasu ako odu Orije, Lamela, možda i Sesenjon, Sisoko, Davinson Sančez i Begvajn.

Čini nam se da će imati odličan tim i da bi mogli da se bore čak ta top 4, što možete da potvrdite i ovde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke