Totenhemova šoping lista za Ligu šampiona, brazilski tandem i magija sa Apenina!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 26.06.2022.
08:40
Izvor: Sportske.net

Tu su i ostala imena...

 EPA-EFE/ANDREW YATES
EPA-EFE/ANDREW YATES

Povezane vesti

Antonio Konte uspeo je da vrati Totenhem u Ligu šampiona, pa je tako londonski klub postao poželjna destinacija za mnoge igrače širom sveta.

Sparsi su već doveli Perišića, Forstera i Bisumu, ali ono pravo tek sledi i navijači jedva čekaju da vide kako će "pevci" izgledati naredne sezone.

Desni bek je jedna od gorućih pozicija, pored Đeda Spensa iz Midlzboroa, kao rešenja se spominju i novopečeni reprezentativac Francuske Džonatan Klaus iz Lensa i Torinov Vilfrid Singo.

Na meti Sparsa je i defanzivac Lajpciga Joško Gvardiol, Hrvat koji je odličnim igrama u Bundesligi privukao pažnju brojnih klubova, a "bikovi" sasvim sigurno očekuju veliku zaradu.

Kontakti i razgovori postaju sve značajniji kada se radi o angažovanju brazilskog dvojca Ričarlisona i Rafinje koji bi sasvim sigurno predstavljali velika pojačanja u Ligi šampiona.

Sportski direktor Totenhema Fabio Paratići bacio je oko i na Nikola Zaniola koji se nalazi i na Juventusovoj meti, finansije neće predstavljati problem, ali ostaje da se vidi hoće li reprezentativac napustiti Romu ovog leta.

Sve u svemu, Totenhem se neće libiti da izdvoji priličnu sumu novca za nove igrače, uostalom Konte je to izdanjem ekipe u prošloj sezoni i zaslužio.

Konteov bivši klub Inter jedan je od favorita za osvajanje titule prvaka Italije naredne sezone, a ukoliko verujete u "neroazure", AdmiralBet vam nudi sjajnu kvotu 2.85.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke