Toti u ofanzivi, dovodi Murinju pojačanje leta!

Autor: Aleksandar Golubović
subota 21.05.2022.
10:15
Izvor: Sportske.net

Kakva prilika za transfer godine!

EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI
EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI

Povezane vesti

Paulo Dibala je velika želja Rome, a u nameri da ga dovede "Vučica" je lansirala legendu Frančeska Totija koji će se u ponedaljak sastati sa Argenticem u nameri da ga ubedi da je dolazak u Rim pravo rešenje.

Dibala se nedeljama unazad dovodio u vezu sa Interom, čak su se spominjale i informacije da je selidba u Milano završena stvar i da će aktuelni vlasnik Skudeta postati novi klub za Argentinca.

Ipak, utakmica protiv Lacija na oproštaju od dresa Juventusa ubedila je Dibalu da ne pređe u redove velikog rivala, ali se aktivirala Roma i sada je upotrebila argument više da ga dovede u Rim.

Dibala i Toti će se sastati u ponedeljak na jednom humanitarnom meču i čuveni Princ Rima mogao bi da odradi ključan posao po pitanju nastavka karijere nekadašnjeg igrača Palerma.

"Sastaću se sa njim u ponedeljak i nadam se da ću ga ubediti. U Milanu smo na Etovom meču, igraćemo zajedno i daću mu savete. Pokušaću da ga naučim nekim stvarima i nadam se da ću uspeti", rekao je Toti za italijanski Skaj sport.

Dibala je i Murinjova velika želja, a ukoliko ni legendarni Toti ne uspe da ga ubedi, Dibala će verovatno završiti van Italije.

U Engleskoj je za njega interesuju Totenhem, Arsenal i Mančester junajted, dok je u Španiji na meti madridskog Atletika.

Roma je sinoć razbila Torino u pravoj uvertiri pred finale Lige konferencija naredne sedmice, dok će Juventus zavrsu na šampionat staviti večerašnjim gostovanjem Fjorentini u Firenci. Domaćinu su bodovi neophodni za Evropu, pa možda ne bi bilo loše probati sa golovima. AdmiralBet nudi kvotu od 1,61 da će oba tima postići po gol.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke