Tragičar Mundijala pred vratima "Enfilda"?

Autor: Stefan Matić
utorak 07.02.2023.
20:15
Izvor: Sportske.net

Nemci će imati čistu zaradu.

EPA-EFE/Georgi Licovski
EPA-EFE/Georgi Licovski

Povezane vesti

Bundesliga je izuzetno interesantna ove sezone. 

Moramo i dodati, pre svega zbog kikseva Bajern Minhena, koji nisu uspeli na najbolji način da pokriju odlazak Roberta Levandovskog. 

Posle 19 odigranih, razlika između prvog i šestog na tabeli je svega šest bodova. Sa dobrim partijama je nastavio i Ajntraht Frankfurt, koji se posle prošlosezonskog slavlja u LE plasirao u LŠ ove sezone gde ih uskoro čeka i sudar osmine finala sa italijanskim Napolijem. 

Nema sumnje da je mladi Kolo Muani prva uzdanica trenera Glasnera, mladi francuski ofanzivac je odličan ove sezone sa 12 golova i 13 asistecija u 27 odigranih mečeva. Ipak, jasno je da ćemo Muani (verovatno zauvek) pamtiti po promašaju u finalu Mundijala kada ga je Martinez sprečio neverovatnom odbranom da donese Francuskoj još jednu Boginju. 

Cena napadača samo raste, francuski L'Ekip navodi interesovanje klubova poput Bajerna, Mančester Junajteda i Liverpula. Frankfurt je prvo imao cifru od 80 miliona na umu, ali posle nastavka dobrih partija cena je porasla na 100 miliona evra. Biće to čist novac za nemački klub koji ga je doveo iz Nanta kao slobodnog igrača leta 2022. godine. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke