Trampa leta na relaciji Barselona - Mančester!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 06.06.2022.
08:35
Izvor: Sportske.net

Ko bi ovde bolje prošao?

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Barselona i Mančester Siti bi ovog leta mogli da završe zanimljivu trampu.

Kako prenose katalonski mediji, Ćavi Ernandes je prihvatio odluku kluba da proda Frenkija de Jonga, ali pod uslovom da dobije ono što mu je potrebno - Roberta Levandovskog i Bernarda Silvu.

Upravo bi dolazak Silve mogao da završi trampom u kojoj bi u Siti otišao De Jong, koga bi Pep Gvardiola rado imao u ekipi uz Kevina De Brujnea. 

Katalonski mediji tvrde da De Jong ne želi da ide u Mančester Junajted i da preferira klub koji će biti kandidat za trofej u Ligi šampiona, a uz Siti pominju se i Bajern i PSŽ. 

Barsa će pokušati da trampi De Jonga za Silvu, ali i da potom dovede i Roberta Levandovskog, jer su to dve najveće Ćavijeve želje. 

De Jong je došao u Barsu pre tri godine, ali nije napravio iskorak kakav su očekivali u upravi i Đoan Laporta nije zadovoljan njegovim nastupima. Uz to, De Jong ima najveću tržišnu vrednost i njegov odlazak je najlogičniji za popunu prazne kase. 

Inače, večeras se nastavlja takmičenje u Ligi nacija, a derbi igraju Hrvatska i Francuska. AdmiralBet nudi odličnu kvotu na tip GG&3+, čak 2,30!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke