Trampa leta u najavi - Vlahović-Lukaku!

Autor: Milovan Longinov
subota 03.06.2023.
11:20
Izvor: Sportske.net

Kakav plan!

EPA-EFE/MICHELE MARAVIGLIA
EPA-EFE/MICHELE MARAVIGLIA

Povezane vesti

Dušan Vlahović je na izlaznim vratima Juventusa, a za njega je ozbiljno zagrizao Čelsi, kao i mnogi drugi velikani. 

Odavno se pominje Bajern Minhen, Tomas Tuhel je želeo Vlahovića još dok je bio u Čelsiju, ali sada ponovo "plavci" iskaču u prvi plan.

Prema poslednjim informacijama, Bajern Minhen je odustao jer je Juventus postavio ogromnu cifru od 80 miliona evra za obeštećenje, dok je Čelsi spreman da u trampu uključi - Romelua Lukakua!

Ovo bi svakako odjeknulo u Italiji, Lukaku je igrač Intera, na pozajmici iz Čelsija i bio je ljuti rival Juventusa u godinama iza nas. 

Zanimljivo da je baš tog leta kada je stigao u Inter, bio takođe veoma blizu Juventusa, ali tada ga je Antonio Konte ubedio da dođe na "Meacu". 

Sada nema Kontea, a deluje da ga Inter neće otkupiti, a jasno je da ni Čelsi ne računa na njega. Da li bismo mogli zbog svega toga da svedočimo trampi leta, da Lukaku pređe u Juventus, a Vlahović u Čelsi, naravno, uz doplatu londonskog kluba?

Ne treba zaboraviti da je Lukaku bio zainteresovan za ostanak u Italiji i pre dve godine, baš kao što je i sada, pa ako ga Inter ne bude želeo, a pošto ni Belgijanac ne želi nazad u London, može li da odjednom postane i "izdajnik"?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke