TRANSFER BLOG (01.08.) - Gudelj ide na Bliski istok, Barsa dobila "da" i traži formulu za prvu bombu! Murinjo zahteva Marokanca i Argentinca?!

Autor: Milovan Longinov
petak 02.08.2024.
00:00
Izvor: Sportske.net

Pratite iz minuta u minut šta se dešava na fudbalskoj pijaci.

Povezane vesti

Poštovani čitaoci portala Sportske.net, kao što ste navikli u ranijim prelaznim rokovima i ovog leta ćete imati priliku da pratite dešavanja na "transfer pijaci" iz minuta u minut.

Očekivano je da se prelazni rok nakon Evropskog prvenstva intenzivira. Ponekim fudbalerima je skočila cena, neki su se pojavili "izvan radara", pa će i ovo leto biti zanimljivo, donekle. 

Glavni transfer je završen, a to je Kilijan Embape koji je potpisao za Real Madrid.  

Kako vam ne bi promaklo da vidite gde će Niko Vilijams, Lazar Samardžić, Viktor Osimen, Filip Kostić ili neko drugi, budite uz stranice "Sportske.net".

Blog od prethodnog dana pogledajte OVDE.

01. 08. 2024.


23.50 - ZVANIČNO: Luka Sučić je novi igrač Real Sosijedada, u koji stiže iz Salcburga za 10.000.000 evra + 10% od sledeće prodaje.

23.30 - Pregovori Milana i Totenhema oko prelaska Emersona Rojala na "San Siro" ne idu u dobrom pravcu. Tačku razdvajanja predstavlja 1.000.000 evra u fiksnom delu obeštećenja. Ipak, ima još dovoljno vremena da se ovaj transfer uspešno realizuje.

23.00 - Sead Kolašinac bi mogao da se vrati u Bundesligu. Nekoliko neimenovanih klubova navodno žele defanzivca Atalante.

22.20 - Niški Radnički prodao je defanzivca Davida Petrovića Šardži iz UAE. Finansijski detalji, za sada, nisu poznati.

22.15 - Borusija dovela veliko pojačanje iz Brajtona!

22.00 - Mladi srpski napadač Vanja Vlahović potpisao je petogodišnji ugovor sa Atalantom.

21.45 - Fulam je poslao Mančester junajtedu zvaničnu ponudu za Skota Mektomineja. Klub iz Londona nudi 23.500.000 evra, ali je to Junajtedu malo.

21.20 - ZVANIČNO: TSC je predstavio krilnog napadača Prestiža Mbungua. U pitanju je reprezentativac Konga, koji ima iskustvo u srpskom fudbalu, pošto je nastupao za Metalac.

21.05 - Totenhem je krenuo po napadača Bornmuta Dominika Solankea, javlja Fabricio Romano.

21.00 - Defanzivac Robin Proper prešao je u Glazgov Rendžers iz Tventea, čiji je bio kapiten.

20.45 - ZVANIČNO - Fjodor Čalov je novi fudbaler PAOK-a. Šampion Grčke je za ruskog napadača platio 3.000.000 evra moskovskom CSKA.

20.00 - ZVANIČNO: Alžirski štoper Aisa Mandi je novi igrač Lila!

19.30 - Filkrug ide u Premijer ligu?!

19.20 - Sevilja je ponudila Kaljariju 4.000.000  evra za rumunskog vezistu Razvana Marina, kog želi da dovede i PAOK.

19.15 - Mančester junajted svim silama pokušava da dovede vezistu PSŽ-a Manuela Ugartea. Pregovori sa PSŽ-om idu sporo, pa engleski tim ima spisak igrača koji bi mogli da budu zamena, ukoliko Urugvajac ne dođe na "Old traford". Na spisku su: Martin Zubimendi, Džoi Ferman, Adrijen Rabio i Sander Berge.

18.55 - Fudbaler Betisa Gvido Rodrigez je velika želja Žozea Murinja, koji od čelnika Fenerbahčea zahteva da ga dovedu.

18.30 - ZVANIČNO: Senegalski krilni napadač Ismaila Sar je novi igrač Kristal Palasa, u koji je stigao iz Marseja. Olimpik je zaradio 16.000.000 evra, a Sar dobio ugovor do 2029. godine.

18.20 - Srpski napadač Uroš Milovanović će najverovatnije biti pozajmljen portugalskoj Vizeli od strane Sporting Hihona.

18:15 - Junajted ubrzava dva transfera zbog povreda!

18.00 - Islanđanin Albert Gudmundson iz Đenove bi mogao da pređe u Fjorentinu. U pitanju bi najpre bila pozajmica, a onda i obavezna kupovina za 20.000.000 evra.

17.50 - Juventus je poslao zvaničnu ponudu Nici za Žan Klera Todiboa, ali ona ne može da se poredi sa Vest Hemovom, koji predlaže pozajmicu, sa obaveznim otkupom za 36.000.000 evra. Ipak, francuski štoper želi iskuljučivo u Juve, pa ostaje da se vidi kako će se ova priča rasplesti...

17.30 - Zadnji vezni Intera Lusijen Agume će do kraja sedmice potpisati za Sevilju. Inter će prihodovati 4.000.000 evra fiksno i zadržati pravo na 50 odsto od naredne prodaje. Ovo bi trebalo da znači da će Sevilja prodati Nemanju Gudelja Al Šababu.

17.20 - Predstavnici Mančester Junajteda su kontaktirali desnog beka Bajerna Nusaira Mazrauija i poručili mu da ne brine i da će transfer uskoro biti zaključen.

17.00 - Slovenački napadač Žan Vipotnik je pronašao novi klub posle bankrota njegovog Bordoa. To nisu Dinamo i Hajduk, kako se pisalo prethodinih dana, već Svonsi, pa ćemo ga sledeće sezone gledati u Čempionšipu, prenosi slovenačka Nogomanija.

16.30 - Još jedan Srbin na pragu odlaska u Saudijsku Arabiju!

16.15 - Bivši krilni napadač Javora Ibrahim Tanko uskoro će pojačati Radnički iz Niša.

16.00 - Žoze Murinjo je odredio svoje ključno pojačanje, a to je - Sofijan Amrabat! On želi Marokanca, a Fener mu je već ponudio ugovor do 2027. godine. Čekaju se pregovori sa Fiorentinom, Junajted ga nije otkupio po isteku pozajmice.

15.45 - "Marakana" mu nije bila suđena, ali Engleska jeste!

15.30 - David De Hea i dalje nije doneo odluku o nastavku karijere. Odoleva ponudama iz Saudijske Arabije, dok su njegova potraživanja bila nerealna za Đenovu. Pominje se i Fiorentina, koja želi i Vojčeha Šćensnog.

15.00 - Kako stoje stvari, Juventus neće uspeti da ubedi Borusiju Dortmund da proda Karima Adejemija. Nemac je skup, a u Borusiji žele da ga zadrže, samo unosna ponuda može da ih natera da se predomisli, a Juventusova nije takva. 

14.15 - Edi Enketija je dogovorio sve lične uslove sa Olimpikom iz Marseja i sada čeka da Arsenal prihvati ponudu i otputuje na lekarske preglede. 

13.45 - Direktor Lacija demantovao je glasine da želi Hamesa Rodrigeza.

"To su obične glasine. Godinama nije odigrao više od 12-13 utakmica po sezoni. Bio je dobar na Kopa Americi, ali nije naša meta".

13.15 - Matijs de Liht je postigao sve lične uslove sa Mančester junajtedom i mogao bi da pritisne Bajern Minhen da ga konačno pusti. Ovo će biti poker do kraja prelaznog roka, jer Bavarci i dalje traže 50 miliona, a Junajted ne želi da plati toliko. 

12.30 - Čelsiju nije potrebno pojačanje na toj poziciji, ima ga u svojim redovima.

11.55 - RB Lajpcig je odbio i drugu ponudu Barselone za Danija Olma. Nemci traže fiksno 60 miliona evra, Barsa nudi 55 i bonuse. 

11.30 - Mančester junajted je odbio ponudu Fulama za Skota Mektomineja. Očekuje se novi atak Fulama. 

11.10 - Mikel Merino je na korak od transfera u Arsenal. Španac je dogovorio sve uslove, Real Sosijedad traži 25 miliona evra, što će "tobždije" bez problema isplatiti.

10.55 - Jedan zanimljiv transfer - Švajcarac Rikardo Rodrigez je novi član Betisa! On je ovog leta postao slobodan igrač, pošto mu je istekao ugovor sa Torinom, a prethodno je nastupao za Milan, PSV, Volfsburg...

10.40 - Fabricio Romano i Florijan Pletenberg upravo prenose iste informacije. Dani Olmo je rekao "da", želi samo u Barsu, a Katalonci sada traže dobitnu formulu sa Lajpcigom. Veruje se da će transfer biti uskoro završen. 

10.30 - Konor Galager je odbio ponudu Čelsija i novi trogodišnji ugovor. Deluje da gleda ka Madridu, odnosno Atletiku, mada i Totenhem pokušava da ga preotme?

10.15 - Sada je jasno, Barsa sve bacila na jednu kartu u prelaznom roku!

10.00 - Gotovo! Roma ima novu "devetku"!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke